reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale sie wk*******:szok: moj P byl wczoraj popoludniu z malym na spacerze i zostawil wozek na dworzu!!!! Kuzwa patrze teraz przez okno a wozek stoi na dworze i stal tam cala noc przed apartamentem!!!!:no::angry::angry::angry::angry: naszczescie jestesmy w IE i naszczesnie nie padalo:baffled::happy: chyba bym go udusila jakby mi wozek zginal:angry::wściekła/y::baffled:

Agusiek pilnuj wozka... mi juz jeden ukradli:baffled: ze juz nie wspomne o calym wyposazeniu wraz z fotelikiem samochodowym:no::wściekła/y:...

Larcia w zeszlym roku moja matula stasowala jakies preparaty ale wczesniej to sypala sol albo lała na noc ocet tam gdzie sie zadomowily.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny:-) a ja mam dziś świetny humor:tak: no bo ja się modą interesuje odzawsze nawet bloga szafiarskiego prowadze i kurcze dziś wybrali moją stylizacje na drugie miejsce w stylizacjach tygodnia w cyklu Moda Polska w Dzień Dobry Tvn:-D dla mnie to big deal jest:-) :happy: zaraz jak wrzucą ten odcinek na neta to podam linka i po cichu licze , że głosa na mnie oddacie:tak::-)

Heloo mamunie.
hej dziewczyny:-) a ja mam dziś świetny humor:tak: no bo ja się modą interesuje odzawsze nawet bloga szafiarskiego prowadze i kurcze dziś wybrali moją stylizacje na drugie miejsce w stylizacjach tygodnia w cyklu Moda Polska w Dzień Dobry Tvn:-D dla mnie to big deal jest:-) :happy: zaraz jak wrzucą ten odcinek na neta to podam linka i po cichu licze , że głosa na mnie oddacie:tak::-)

Peeewnie ze oddamy.

A u mnie dzis migrenus wielgus pospolitus - nic cowego...Wiec tylko wpadlam sie przywitac i zamykam kompa bo jeszcze jest mi gorzejwpadne pozniej.
Agusiek mialas sczescie ze wozek stal..

Sandrulińska no to gratulejszyn i podaj linka to zagłosujemy:-)

Andzia śpi a zaraz trzeba się na autobus do Swords zbierać, ale ona tak mamusi zawsze robi. Śpi nie wtedy, kiedy trzeba:-D

Sandrulińska super widomość!!! Moje gratulacje:tak: Głosik dam na pewno bo bardzo mi sie podobają Twoje pomysły:tak:
Nic,uciekam na spotkanko z dziewczynami bo jeszcze chcialam wcześniej kilka sklepów zaliczyć:-p

D.dobry!
czytam i czyatm i skonczylam wreszcie!;-)ale nadrukowalyscie:szok:
Pogoda sie psuje ewidentnie:-(Slonca niet.A ja malej czapki bawelniane wlasnie pozamawialam bo ona tak kreci glowa ze uszy non stop odkryte.Tu oczywiscie zadnych zawiazywanych pod szyja nie znalazlam:dry:

witam lejdis
My juz po urodzinkach u Ewuni, było fajnie ale padam i własnie leże w ciepłym łóżeczku i ogl chirurgów ale ja lubie ten serial:)
Pauletta szkoda że bedziecie sie wyprowadzac, mam nadzieje że te zajecia pomogą
Lady zgaga dobry masz nick!!!:)))
Milej nocki
ja tez uwielbiam chirurgow:-)Ogladalam ten serial pol ciazy (na necie)i jak mala sie wyklula az wszystkie odcinki wyogladalam:-D(a szkoda)Chyba nie ma nowych,czy jak?

A tam mi się nasunęło w związku z katastrofą..

Co widzicie na tym obrazku?
2 panie-staruszka i mloda dupa;-)a czemu to a propos katastrofy,bo nie czaje:dry:

A wiec to my walnelismy w inne autko przodem i co najlepsze w Polaka ktory wjechal nam pod maske z podrzednej ulicy. Jego tlumaczenie - bo on zmeczony po pracy bylam bliska przeskoczenia na bosaka(bo tak z auta wyskoczylam) w sukience przez maske jego samochodu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jełop jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wczoraj R byl na wycenie szkod i naprawe auta wycenili na €3000 bez malowania, wymiwny drazka i jeszcze kilku rzeczy wiec tak wszystko by wyszlo ok €4000 a auto warte €5000. Zobaczymy co powie facet z ubezpieczalni i co nam zaoferuje
ale to przeciez nie wasza wina-ten wypadek-wiec o co chodzi?Ubezpieczalnia 'zmeczonego' Polaczka pokrywa koszty naprawy i wsio.Dobrze ze sie wam nic nie stalo:baffled:Ja to bym kombinowala zeby na tym zarobic:sorry2:Naprawic taniej itp.a co;-)kombinacje to podstawa-mowie o sobie oczywiscie:-D(mam namiary na taniego blacharza-w porownaniu z reszta-pol ceny za panel;-):tak:-tylko pewnie trza fakture do ubezpieczalni,a z tym to juz nie wiem,wystawiaja czy nie,bo oni dorabiaja po godzinach..)

witam

dziekujemy wszystkim e-cioteczka za zyczonka
Ewulka 2 razy mimo poprzestawiania zlapala rozaniec i kiliszek.. :)
a o co chodzi z tym kieliszkiem i rozancem?jakis przesad,czy co?
gratuluje rybek!Widac warunki maja idealne.U nas na poczatku molinezje sie mnozyly,ale teraz juz cisza...

Larcia-moja babcia SP
[*] kiedys wyparzala wrzatkiem,ale to raczej nie na domowe warunki:sorry2:

oczywiscie ze oddamy!Ogladam DD tvn jak tylko mam okazje..I bedziesz w tym programie,czy tylko 1sze miejsca sa?GRATULUJE!

Ostatnia edycja:
agusiek Oliwka sprzątala swoj pokój i nie mogla z niego wychodzic podczas gdy Damianowi nagrałam nowe bajki a ona miała zakaz:))) dzisiaj od rana aniołeczek:D:D:D:D aha i zero zakupów!!!zawsze coś jej kupie jak jesteśmy z lubiczanką na spacerze ale od wczoraj nic!!!

lece dalej sprzątac

Hejka
Widzę, że Margaritta i Lady widzieli tam młodą - heh. Ale tak jak już Lubiczanka zdradziła są dwie: młoda i stara :-D
To jest dowód na to, że wszystko zależy od perspektywy patrzenia na świat.. jeden widzi to drugi tamto.. :-p
Dlatego czekamy na dowody jak naprawdę tam było w Smoleńsku..czy te postacie z filmu są prawdziwe czy wyimaginowane..etc

Załączniki

• DSC00421.jpg
    DSC00421.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00422.jpg
    DSC00422.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 40
moje zdjęcie ze stylizacją było juz dziś:-) ale o 15:00 odcinek na necie bedzie mozna już zobaczyc:tak: i zagłosować:-)
dyta i reszta dziewczyn miłego spotkania;-)

reklama
Witam

Joannn ja nie wiedziec czemu widzę na obrazku dziób orła :baffled:
No i damę jedną.

Sandrulińska oczywiście zagłosuję.Przeglądnęłam bloga.Laska z Ciebie ,że ho ho :tak:

Dziewuszki miłego spotkanka :-):-):-):-)

Agusik dobrze,że nie padało :baffled::blink:

Frog kurcze to nieźle musiał przydzwonic :angry:

Didi fajnie,że macie rybki.Ja totalnie się nie znam na akwarystyce :no::-D

Lubiczanko oby nic nie było Danielkowi.

My jutro na 10:10 do lekarza na kontrolę.

MartaF Oliwka pewnie już będzie grzeczna :tak::-D
Jak humorek?

Larciu powodzenia w bitwie z mrówkami.To te faraonki? Moja ciocia miała je przez całe życie.W fugach sobie korytarze robiły i nic nie dało ich zniszczyc :baffled::angry:

Karolinanicola zdrówka niezmiennie życzę.I nie strasz glistami :szok:
Ciekawe jak lekarze tutaj je trują? :dry:

andziulina do innego lekarza możesz iśc jak Twojego nie ma.Ale ja bym spróbowała,nie szkodzi się dowiedziec. ;-)
Oby to nie była skaza :sorry2:

lady zgaga to dziś imprezujecie? miłego urodzinkowania.

crazy girl współczuję nocki.Ehhh przypomniało mi się jak młody miał okres,że od 2 do 5-6 nad ranem się bawił w najlepsze :baffled::angry:
Na szczęście minęło bezpowrotnie :-D

Margaritko jestem,jestem.Ale zanim ja się zbiorę do odpisywania to już południe,jak widac :rofl2:
Rano miałam nie miłą niespodziankę,pies dostał rozwolnienia,pewnie po tym jak wczoraj dostała ryż no i w kilku miejscach miałam mało pachnącą niespodziankę :wściekła/y:

Pogoda pikna.Kapa z łóżka się pierze,chyba na dwór pójdzie do suszenia :tak:

Idę zaraz walczyc z sodomą i gomorą w pokoju z zabawkami :baffled:
Ale najpierw muszę nazbierac mocy psychicznej bo wiem,że będę klęła :zawstydzona/y::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry