anaconda27
styczniówka2006
Ja już zmykam na zakupy no i dzisiaj trzeba wreszcie trochę ten bałagan uporządkować 

Miłego dnia :-):-):-)

Miłego dnia :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

padam!!!!
więc kupiłam drugie i spusciła mi 10zł

A ja nie lubię obcych ludzi do domu prosić szczególnie, że mam złe oswiadczenia z takimi ubezpieczeniowcami. Nie mówiła o co chodzi, o jaką prace , że przyjdzie i mi opowie

no i jak tu odmówić
Kuba już śpi o oby sobie pospał trochę żeby mamusia mogła posiedzieć ;-) obiadek jeszcze nie zrobiony i mi się nie chce
lenia mam jak nie wiem
rano wstałam i się umówiłam z kolegą na targu. A sobie pojadę zobaczę czy może jakąś szafkę do łazienki sobie upatrzę. Więc włosy umyłam, pomalowałam się wyszykowałam Kubę i cheja na dół do samochodu i tu się zaczęło
auto się zbuntowało i od dwóch dni nie chce odpalić
rozrząd padł albo jakieś świece albo coś innego
i jutro znowu na warsztat idzie samochód i znowu kasa pójdzie
no zrobię go chyba i sprzedam albo oddam teściowej niech ona sobie kasę w niego ładuje
i dupa nigdzie nie pojechałam, a miałam dzisiaj na mieszkanie jechać i kończyć pokoik Kuby
nosz zła jestem jak szerszeń
dobrze że się ma znajomych w wielu miejscach ;-) no to idę dalej do kuchni, chyba do końca życia z niej nie wyjdę
miłego dnia życzę 
nie boj sie ginaczesc kobietki.
nocke moge zaliczyc do udanych bo wstałam raz do alana.pogoda od rana beznadziejna,ale powoli sie słoneczko wybija wiec moze bdzie w miare ładnie-zobaczymy.dzieciaki (odpukac)sa dzis w miare grzeczni i teraz sia,krystian w przedszkolu a ja z kawką na bb.
dziewczyny mam mega stresa dzisiaj i cholernie sie boje!!!!mam wizyte u ginekologa na 17-30 musze sie zbadac bo cos mnie ostatni jajniki nawalają no i cytologie przy okazji mi zrobi.NIE NAWIDZE CHODZIC DO GINEKOLOGA!!!
anka-udanych zakupów,a jesli chodzi o sukienki to mi sie podoba nr.2i3

:-):-):-):-)ale ze ciebie do pracy chce zwerbowac?My po zakupach, poszłam do lumpka, bo dzis nowy towar:-) Pogadałam sobie z moją znajomą z rodziny i ośmiałyśmy się, że śwait jest taki mały. A do tego okazało się, że budują się i jak nam kiedyś też się uda, to będziemy sąsiadkami zza płotupadam!!!!
Kupiłam sobie kantki, bo te co mam marszczą się cholernie pod tyłkiem i krawcowa powiedziała, że nic się z tym nie zrobiwięc kupiłam drugie i spusciła mi 10zł
Zobaczymy co krawcowa na to
Mima zasypia..ufff
Do tego w sklepie taka sympatyczna kasjerka zaoferowała godzinne spotkanie na temat pracyA ja nie lubię obcych ludzi do domu prosić szczególnie, że mam złe oswiadczenia z takimi ubezpieczeniowcami. Nie mówiła o co chodzi, o jaką prace , że przyjdzie i mi opowie
no i jak tu odmówić
![]()
to to samo co u nas, ostatnio zrobilismy cale nadkola od poczatku do konca na nowo spawane i nowe amorkiWitam znowu w słoneczny dzieńKuba już śpi o oby sobie pospał trochę żeby mamusia mogła posiedzieć ;-) obiadek jeszcze nie zrobiony i mi się nie chce
lenia mam jak nie wiem
rano wstałam i się umówiłam z kolegą na targu. A sobie pojadę zobaczę czy może jakąś szafkę do łazienki sobie upatrzę. Więc włosy umyłam, pomalowałam się wyszykowałam Kubę i cheja na dół do samochodu i tu się zaczęło
auto się zbuntowało i od dwóch dni nie chce odpalić
rozrząd padł albo jakieś świece albo coś innego
i jutro znowu na warsztat idzie samochód i znowu kasa pójdzie
no zrobię go chyba i sprzedam albo oddam teściowej niech ona sobie kasę w niego ładuje
i dupa nigdzie nie pojechałam, a miałam dzisiaj na mieszkanie jechać i kończyć pokoik Kuby
nosz zła jestem jak szerszeń
dobrze że się ma znajomych w wielu miejscach ;-) no to idę dalej do kuchni, chyba do końca życia z niej nie wyjdę
miłego dnia życzę
![]()

;-)

Odmalowałam sobie ławkę
Teraz oglądam markizy i niewiem na co sie zdecydować 
A jak ona ostatnio pyskuje
szok...

tej pani już podziękujemyLunka A co do kota hmm jak ja ich nie znosze, siersciuchy jedne![]()

KOchana jak najbardziej odmówić. Co to znaczy, że się umawia z obcą osobą i nie chce powiedziec po co? No kochana, jestem moze przewrazliwiona, ale nie można od tak se obcych do domu wpuszczac. Kazdy moze sie za kogoś podać i lewą legitkę sobie wyrobić jakby co.Do tego w sklepie taka sympatyczna kasjerka zaoferowała godzinne spotkanie na temat pracyA ja nie lubię obcych ludzi do domu prosić szczególnie, że mam złe oswiadczenia z takimi ubezpieczeniowcami. Nie mówiła o co chodzi, o jaką prace , że przyjdzie i mi opowie
no i jak tu odmówić
![]()

+ dojście do przedszkola 2 km.