reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
czesc dziewczyyny!!!
nie bylo mnie jeden dzis a tyle napisalyscie ze nie ejstem w stanie was nadrobic!!!!!!!!
mam nadzieje ze wszytsko ok, udanych wizyt gratuluje i trzymam oczywiscie kciuki za kolejne.
ja pochlonieta jestem ostatnio remontem i ciagle cos sie dzieje- dzis np zalallismy sasiadke boz awor nie trzymal- mowie wam zawsze cos. dzis juz tylko dyrygowalam bo wczoraj tak sie narobilam ze nie mialam na nic sily a zakwasy do teraz mnie mecza. oby to wytrzymac tylko!!!!!!!!

Ehtele ja spać nago bym nie mogła z powodu mojego męża :p chyba nie wytrzymałby przy mnie 2 minut :p jak mamy wstrzemięźliwość prawie 6 miesięcy.
Martitka gratuluję udanej wizyty
Alaa u mnie zdecydowanie pomaga oliwka - kremów w ogóle nie używam a skórę niestety też mam napiętą i czasami swędzi, ale to normalny objaw.

Ja już po pracy, ale dziś to padam... cosik męczący był ten dzień, rano trochę sprzątałam potem obiad praca - a zmęczenie wychodzi teraz,
Kolumnea gratuluję udnaej wizyty, ja tez mam niskie ciśnienie, ale w ciąży to podobno nie jest źle. Co do lekarki to chyba przegięła, przecież ci może powiedzieć co jej zdaniem jest, lub co jej się wydaje - a nie potwierdzać ci płeć na 100% jak to robią niektózy.
Milusia powodzenia na wizycie; co do cytologii to tak jak ty zawsze miałam dwójeczkę - a też raczej porządna jestem;p;
Pajkaa ja też mam wrażenie jakby opuchniętych brodawek
Kasia2506 3maj sie jakoś z tym przeziębieniem; brrr pogoda nie sprzyja, a ma być podobno jeszcze gorzejAle za to córeczka

Witajcie mamusie :-) Gratuluję udanych wizyt :-) Ja po wczorajszej też jestem zadowolona. Byliśmy tylko na usg 3d. Dzidziuś zdrowy, co było/jest dla mnie najważniejsze :-):-):-):-) Waży 415g. Mamy na pamiątkę zdjęcia i płytkę :-) Noi zaraz na początku, pokazał Kim jest. A mianowicie będziemy mieli SYNKA :-):-):-):-):happy:

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Witajcie mamusie :-) Gratuluję udanych wizyt :-) Ja po wczorajszej też jestem zadowolona. Byliśmy tylko na usg 3d. Dzidziuś zdrowy, co było/jest dla mnie najważniejsze :-):-):-):-) Waży 415g. Mamy na pamiątkę zdjęcia i płytkę :-) Noi zaraz na początku, pokazał Kim jest. A mianowicie będziemy mieli SYNKA :-):-):-):-):happy:

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Gratuluję synka :)) kolejny facet :))

Melduje sie po wizycie.Moja szyjka jest zamknieta i nie skrocila sie nawet o 1mm:):), wracam do zycia:):)

no to super:-D:-D:-D Teraz możesz się wziąć za zakupowe szaleństwo, dekoracje pokoju...:-:)-(

Alaa ja mogę dodać jeszcze delikatne peelinigi połączone z masażem na brzuszku...kremy lepiej się wchłaniają.....:-D:-D

fiuufiuu, Pajkaa, monika8112
w sumie też zimno, tym bardziej, że Szymon ma fioła pod tytułem okno powinno być otwarte, pokój w którym śpimy przewietrzony hehe:-D:-D ale daję radę, przytulam się do męża...:-p:-p a przutulanki u mnie już prawie odpadają...są inne metody, a na tradycyjne brzuch mi przeszkadza...:happy:

panienka serdecznie Ci gratuluję synka. Teraz pozostaje wybór imienia..

Olek coś za cicho siedzi...

reklama
no to super:-D:-D:-D Teraz możesz się wziąć za zakupowe szaleństwo, dekoracje pokoju...:-:)-(

Alaa ja mogę dodać jeszcze delikatne peelinigi połączone z masażem na brzuszku...kremy lepiej się wchłaniają.....:-D:-D

fiuufiuu, Pajkaa, monika8112
w sumie też zimno, tym bardziej, że Szymon ma fioła pod tytułem okno powinno być otwarte, pokój w którym śpimy przewietrzony hehe:-D:-D ale daję radę, przytulam się do męża...:-p:-p a przutulanki u mnie już prawie odpadają...są inne metody, a na tradycyjne brzuch mi przeszkadza...:happy:

Olek coś za cicho siedzi...

Ehtele ja już nie pamiętam jak przytulaski z meżem wyglądają. Czekam tylko na zielone światełko od ginki, ale ona niezbyt chętnie chce mi go dać - ostatnio powiedziała, ze w 9 miesiącu moge :p myślałam, ze ją zastrzele:)
nie wiem kto jest gorszy ja czy mąż :p
a młody znowu kopie dzisiaj cały brzuch mi latał aż mój mąż zauważył i udało mu się poczuć kopniaczka i się strasznie ucieszył :) tak fajnie było patzreć na jego radość

Do góry