reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

Hej
Ze mnie też marna gaduła...Poza tym nie mam ąz tyle czasu na kompa i stąd zaległości...
Co do zwolnienia o ja jestem już na nim przymusowo, ale jakoś szczególnie nie ubolewam, i tak po url. macierzynskim nie mam zamiaru wracać do pracy. Umowę mam do sierpnia, aa pewnie przedłuża mi tylko do czasu porodu...

Weekend u nas dośc aktywny. Odwiedziny znajomych, rodzinki...ogólnie sympatycznie...
A wczoraj o 21 wzięła mnie ochota na kebaba i ze znajomymi pognalismy do restauracji haha ;)-nie ma jak to zachcianki ciązowe ;)

reklama
Witam się poniedziałkowo :-D

Paulinka ja również polecam Żuravit ;-) mnie pomógł.

Pożegnałam właśnie gości, bo znajomi zostali u nas na noc i wpadłam do Was na chwilkę choć nie śpię już od 7 bo W. jak wychodził to powiedział że musi się pożegnać z dzidzią i mnie obudził bo chciał pocałować brzuszek... :-)

Łikend ;-) udany...masę rozmów, planów i przytulania :-) uwielbiam takie :-) no ale cieszę się że już sie skończył bo ja czekam na 6 maja (wizyta).

Pięknego dnia Wam i życzę i takie też całego tygodnia.

mi po weekendzie przybyło 1,5 kg :) sezon grillowy rozpoczęty :) a nudności mi już przeszły i z dnia na dzień czuję się coraz lepiej :) jutro idę na drugie usg :) nie mogę się doczekać

Napisz Wam jeszcze że mojemu W. w sobotę śniła się jego śp.mama i w tym śnie mówiła że będziemy mieli syna :-)
Ciekawe czy się spełni...choć czasami mówią że śni się na odwrót.

edytka ale Ci superowo że jutro wizyta.

i wracam do pracy... dzisiaj przychodzą biegłe badać moj bilans. Trzymajcie kciuki.

Pa

Ja będę :-)
jestem akurat dokładnie po drugiej stronie :-)
siedzę właśnie i staram się zbadać czyjś bilans, ale tak strasznie mi się nie chce :-)

U mnie niestety na długi weekend szykuje się weekend na sprzątanie ... niestety trzeba kiedyś to zrobić. Plan B jest taki, że jeszcze oprócz sprzątania pojedziemy na 2 dni do Krakowa.

Mój plan na zakupy ciążowe w pt. niestety nie wypalił z powodu choroby ... ale jadę dzisiaj :-)

Zapomniałam Wam napisać że byłam wczoraj na targach Czas Dziecka :-)
W sumie to nie było nic ciekawego, to samo co w większych sklepach, ale dwie rzeczy zwróciły moją szczególną uwagę :

kocyk z imieniem i wymiarami dziecka...różowy lub niebieski -> idealny na prezent i jakoś rewelacja tutaj link Kocyki z imieniem, kocyk na chrzest - kupuj najtaniej bezpośrednio u producenta

składana wanienka -> świetna rzecz podczas podróży...jak znajdę tą ulotkę to wkleję linka

Hej dziewczynki a ja mam dzisiaj z gardlem jakas masakre :( jakbym papier scierny przelykala ;( w nocy non stop sie budzilam, zaraz zrobie sobie mleko z czosnkiem bo umre...

Witam jestem nowa na forum, mam termin na koniec października lub poczatek listopada :) mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swego grona ;)

reklama
Do góry