reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

ehhh sama nie wiem jakie te bole sa takie jakby pulsujace ale inne niz na miesiaczke , gdybym byla w polsce to napewno bym poszla do lekarza albo zadzwonila ale tutaj naprawde jest problem nawet jak pojde to oni nie daja tutaj lekow na podtrzymanie:-( a polscy lekarze tutaj w londynie tylko zrzeraja kase za nic chca 100funtow za wizyte nic poczekam jutro zostane w lozku, na poczatku ciazy w 6tyg ciazy mialam skurcze i samo lezenie pomoglo mam nadzieje ze teraz tez pomoze:-(

reklama
WItajcie Babeczki :-)

Paulinka myślę że jak się dzisiaj obudzisz to nóżka już nie będzie tak bolała.
Izula82 super wieści że dzidzia rozwija się świetnie :-) zaraz pędzę pooglądać zdjęcia
kokotka ma rację co do magneB6, mi też go ginek zalecił
Ja wczoraj miałam bardzo biegający dzień...więc jak się położyłam wieczorem to zasnęłam dosłownie w 3 sekundy.
Dzisiaj mam chwilkę luzu ale o 14 przyjeżdża W. i zaczynamy załatwień ciąg dalszy więc znowu do wieczora pogonimy.

ZMykam poczytać co w innych wątkach.
Miłego dnia życzę!

Napisze Wam jeszcze że męczyły mnie dzisiaj paskudne sny...czy to norma w ciąży ?
Śniło mi się że byłam u ginka i nie chciał mi zrobić usg :-D :-D :-D i jeszcze tam takie pierdoły...ehh...

Yasemeen dobrze cie rozumiem bo jestem w Irlandii i niestety nie mamy tak dobrze jak dziewczyny w Polsce.tutaj tez zdzieraja niezle lekarze, ale chodze do polskiego gina stwierdzilam ze nie ma co ryzykowac i trzeba czasem zaplacic zeby miec spokoj.

Paulinko mam nadzieje ze Twoja noga juz dzis bedzie wygladac lepiej, bo tez uwazam ze takie skakanie nie jest dobre w ciazy.

Mysza mi tez sie snia co noc jakies koszmary, wlasnie nie normalne sny tylko jakies horrory.Morderstwa, ucieczki ze budze sie wystraszona ale slyszalam ze to normalne podobno.

Milego dzionka ja mykam do pracy.

lori to widzę że nie jestem sama z tymi beznadziejnymi snami... nie lubię jak mi się coś śni bo później się zastanawiam czy to coś oznacza itd.

Mi tez sie snia glupie rzeczy, niestety.
Paulinka mam nadzieje ze z twoja noga jest juz ok, a jak nadal boi i opuchlizna nie zeszla to szybko do lekarza zmykaj.

Ja spadam bo sie szykuje do szkoly. Dzis do 16.30 ;/ odezwe sie wieczorkiem :) Buziaki :
Milego dnia :*

Witam Dziewczynki pewno macie racje z tym magnezem dzisiaj mam wizyte u mojej gin. to porozmawiam o tym,a co do snów to równiez miewam dziwne teraz nieraz nawet hmmm... wyśniłam sobie córeczke ciekawe czy się sprawdzi :)

hej środowo
Paulinka...jak się czujesz Ty i Twoja noga?

ja bez magnezu bym nie funkcjonowała:tak:także ja też polecam

dzisiaj moja kolej na wizytę, trzymajcie kciuki, bo zaczynam się już negatywnie nakręcać....
chyba kupię sobie jednak to USG;-):-D

a...i co do snów....masakra...mam bezwzględny zakaz wchodzenia na wszystkie senniki on-line

Mysza84 ja też często mam koszmarne sny, a nawet jak nie koszmarne to wszystkie takie, że cały dzień o nich myślę, czytałam gdzieś, że to normalne w ciąży- sny są bardziej wyraziste, najgorszy był sen jak mi lekarz powiedział, że dla dziecka przestało serce bić, a najpiękniejszy - jak przewijałam swoją córeczkę :)

reklama
Meryan kciukasy zaciśnięte! Wracaj szybko po wizycie z piękną fotką! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

edytka84 mi to się właśnie rzadko śni coś związanego z ciąża...a często takie totalne głupoty.

Do góry