reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

No hello
Wreszcie nadrobilam:baffled: Jakos sobie pomyslalam, ze tu bedzie cisza i spokoj na forum... O, ja glupia:-D
Noooo, to dojechalam wczoraj. Wymeczona i wyautowana po podrozy:-D Chcialam oczywiscie dopasc sie do komputera a zaraz potem do paczki z PL, ktora dotarla pod moja nieobecnosc. A tu dupa:eek: Znajomi postanowili nas odwiedzic:eek: I wszystko byloby ok ale poszli sobie po polnocy. Wlasciwie nie poszli sobie tylko ja ich odwiozlam. Ale to juz dla mnie nie byl problem, zeby tylko sie z nimi pozegnac;-)
Nie to, ze niegoscinna jestem ale jakos kiepska pore sobie wybrali, jak dla mnie...

Dziewczyny, bylo mi baaaaaaaardzo milo spotkac sie z Wami, poznac Was i Wasze rodzinki. Bardzo dobrze sie bawilam i zaluje tylko, ze sie z Wami nie nagadalam tyle ile bym chciala.
Ada na szczescie nie dla mi popalic i moj najczarniejszy scenariusz sie nie sprawdzil:-D:-D:-D
Ja jestem baaaaardzo chetna na nastepne spotkanko ale z tym koncem lipca to troche przesadzilyscie:eek::baffled::szok::angry::no::-D

Ja uciekam, bo troche mam do zrobienia w domu

I co to ja jeszcze chcialam... Antosia_tato, bardzo dziekuje za wszelka pomoc i uzyskana od Ciebie na wyjezdzie oraz za ten maly gadzecik, ktory bedzie mi dzielnie sluzyl mam nadzieje przez dluuuugi czas:-D:-D:-D:-D:-D

Pozniej zrzuce zdjecia. Kto chetny, to podajcie @- wysle wieczorkiem.
I ja tez poprosze. Slijcie, co kto tylko ma:tak: em.pe1@wp.pl

To do pozniej

reklama
Zapomnialam
Ewelcia, dziekuje Ci jak nie wiem co za tego makowca przepysznego:-):-):-):-)
Chyba go sobie poporcjuje i zamroze, zeby miec do kawki. I z nikim sie nie podziele:-D:-D Taka ze mnie zgaga

Didi i jak porzadki??? Pisz jak u ciebie z czasem w pt???? Moze w koncu dojade do ciebie?

:laugh2::laugh2::laugh2:

sprzatanko juz ogarniete teraz tylko reszte prania schowac...i nastepne wyjac z pralki i rozwiecic..no i jeszcze podlogi umyc ale to jak Ewula zasnei bo teraz jakos jej sie odechcialo i oglada film na tvn " Psy i Koty" haha moze ja uspi bp juz kladzie sie

Frog..wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !

a Pt ma jak narazie wolny ... rano na 9 Al do przedszkola i o 12 odebrac go i jestem w domu wiec zapraszam

Jeszcze raz dziękuje Wam wszystkim za gratulacje:tak: Teraz będę mogła sama gdzieś wyruszyć;-)
Super, że zlot się udał:-) Mam nadzieję, że na kolejny już się załapię;-)

Frog
z okazji Waszej drugiej rocznicy ślubu
życzę Tobie i Twojemu mężowi
abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce,
zawsze uśmiechnięci, zawsze razem,
zawsze pewni swoich uczuć.
Niech los Wam sprzyja niosąc powodzenie!

Witam
No widzę że wreszcie nam to forum odżyło:-D:-D
Pogoda u nas no taka sobie niby świeci ale coś czuje ze i tak jest zimno. My już po sniadanku i kawosi Agutka zdrowa więc można wyskoczyć na majówkę. Jeszcze kiełbaska i jedziem się grilować do znajomych.
ewelcia tak słonko tu Radom się kłania widocznie za mało mieliśmy czasu by dojść do tego która skąd. Ja mam w planach lot do polski na koniec sierpnia więc ciężko będzie nam się zgrać chyba że a nóż widelec...:tak::tak:
frog Samych słodkich i radosnych Wam dni życzę

hello laseczki

te jeszcze wczoraj tu siedziały :eek::-D:-D chciałam otworzyc lapka ,ale moj G się tak jakoś dziwnie spojrzał:confused2::-D ciekawe czemu,ze co- ze niby się widziałyśmy a ja juz chce pisać czy co? :confused2::-D:-D

I ja równiez dziekuje dziewczynki,ze mogłam Was poznac i wasze dzieciaczki ,albo chociaz zobaczyć- bo z niejedną nie zdązyłam słowa zamienic nawet :happy: sie nadrobi ;-)

Nikola dostała w samochodzi butle, wypiła oddała mi ją i zamknęła oczy i odleciała w sekundzie:-D obudziła sie przed domem pare minut co nie przeszkodziło jej normalnie isc spac na naoc o swojej godzinie takze ok.

Miśka ma zapodany syrop z cebuli ,ale nic jej nie jest - na szczescie.Dzieki anineczko za poratowanie małe;-) basen ją wyleczył ze wszystkiego :nerd::-D

Dzis G zapodał "ajrisz brekfest" na szczescie nie Full :-D

Next data spotkania- mam nadzieje,ze nie jest ostateczna:happy:

lete na ineczke moją:rofl2:

frog szczesliwości samych:tak: i spoko- jak ma przypominajke w fonei to moze uda mu sie nie zapomniec:-D;-)

LadyZgaga cala przyjemnosc po mojej stronie;-) ... aaa, ostroznie z haselkami pod tytulem "maly gadzecik" bo w tym gronie wszystko zostanie przeswietlone i zinterpretowane :-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry mamunie.Widze ze spotkanko bylo przednie.Jest tez propozycja drugiego ale mnie znow niebedzie bo albo bede rozpakowana swierzo albo przed rozpakowaniem wiec odpada.Szkoda..
Karolinanicola no jeszcze Ewelcia z Szydlowaca:-). Wiec koniecznie jakies spotkanko, jesli bedziemy w tym samym czasie w PL, trzeba umowic:happy::happy::happy:. Teraz pytanie ktora kiedy wybiera sie w rodzinne strony??? Moze bedziemy w tym samym czasie?????;-)

Kamcia super ze spotkanko udane. Milego wieczorku dla ciebie i MartyF:-D

Gastone jak twoje samopoczucie. Mam nadzieje ze juz dobrze sie czujesz. Dbaj o siebie kochaniutka i spokojnego wieczorku zycze:happy:
Co prawda dzisjuz ranek,ale moje samopoczucie jakoskiepskie,Boli mnie troszke momentami w lewym boku podbrzusze.Ale mysle ze to nic niepokojacego,bo takie ble miewlam,mysle ze sie poprostu rozciagam...
U nas tez pogoda piękna, więc pranie zrobione.:-) M w robocie, ale pewnie niedługo wróci, więc posprzątam, zrobię obiadek i na spacerek pójdziemy
Jak zwykle hihi

Andzulina,Agusiek milo bylo was poznac rowniez ,szkoda ze tak krotko.

Do góry