lady_Zgaga
Fanka BB :)
No hello
Wreszcie nadrobilam
Jakos sobie pomyslalam, ze tu bedzie cisza i spokoj na forum... O, ja glupia
Noooo, to dojechalam wczoraj. Wymeczona i wyautowana po podrozy
Chcialam oczywiscie dopasc sie do komputera a zaraz potem do paczki z PL, ktora dotarla pod moja nieobecnosc. A tu dupa
Znajomi postanowili nas odwiedzic
I wszystko byloby ok ale poszli sobie po polnocy. Wlasciwie nie poszli sobie tylko ja ich odwiozlam. Ale to juz dla mnie nie byl problem, zeby tylko sie z nimi pozegnac;-)
Nie to, ze niegoscinna jestem ale jakos kiepska pore sobie wybrali, jak dla mnie...
Dziewczyny, bylo mi baaaaaaaardzo milo spotkac sie z Wami, poznac Was i Wasze rodzinki. Bardzo dobrze sie bawilam i zaluje tylko, ze sie z Wami nie nagadalam tyle ile bym chciala.
Ada na szczescie nie dla mi popalic i moj najczarniejszy scenariusz sie nie sprawdzil

Ja jestem baaaaardzo chetna na nastepne spotkanko ale z tym koncem lipca to troche przesadzilyscie

Ja uciekam, bo troche mam do zrobienia w domu
I co to ja jeszcze chcialam... Antosia_tato, bardzo dziekuje za wszelka pomoc i uzyskana od Ciebie na wyjezdzie oraz za ten maly gadzecik, ktory bedzie mi dzielnie sluzyl mam nadzieje przez dluuuugi czas

Pozniej zrzuce zdjecia. Kto chetny, to podajcie @- wysle wieczorkiem.
I ja tez poprosze. Slijcie, co kto tylko ma
em.pe1@wp.pl
To do pozniej
Wreszcie nadrobilam
Jakos sobie pomyslalam, ze tu bedzie cisza i spokoj na forum... O, ja glupia
Noooo, to dojechalam wczoraj. Wymeczona i wyautowana po podrozy
Chcialam oczywiscie dopasc sie do komputera a zaraz potem do paczki z PL, ktora dotarla pod moja nieobecnosc. A tu dupa
Znajomi postanowili nas odwiedzic
I wszystko byloby ok ale poszli sobie po polnocy. Wlasciwie nie poszli sobie tylko ja ich odwiozlam. Ale to juz dla mnie nie byl problem, zeby tylko sie z nimi pozegnac;-) Nie to, ze niegoscinna jestem ale jakos kiepska pore sobie wybrali, jak dla mnie...
Dziewczyny, bylo mi baaaaaaaardzo milo spotkac sie z Wami, poznac Was i Wasze rodzinki. Bardzo dobrze sie bawilam i zaluje tylko, ze sie z Wami nie nagadalam tyle ile bym chciala.
Ada na szczescie nie dla mi popalic i moj najczarniejszy scenariusz sie nie sprawdzil

Ja jestem baaaaardzo chetna na nastepne spotkanko ale z tym koncem lipca to troche przesadzilyscie

Ja uciekam, bo troche mam do zrobienia w domu
I co to ja jeszcze chcialam... Antosia_tato, bardzo dziekuje za wszelka pomoc i uzyskana od Ciebie na wyjezdzie oraz za ten maly gadzecik, ktory bedzie mi dzielnie sluzyl mam nadzieje przez dluuuugi czas

Pozniej zrzuce zdjecia. Kto chetny, to podajcie @- wysle wieczorkiem.
I ja tez poprosze. Slijcie, co kto tylko ma
em.pe1@wp.pl To do pozniej

sie nadrobi ;-)