Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I co zrealizowany?;-):-)Dobra to je lecę realizować plan ...dzieci śpią ;-)![]()
Współczuje i podziwiam.. Ja nie mogłabym z kimś mieszkać.. Chyba za bardzo przyzwyczaiłam się do samodzielnego mieszkania..Wiecie jakiego nerwa zlapalam jak przyjechalismy?
Zajerzdzamy atu swiatlo sie pali w kuchni,za klamke otwarte,w pokoju sie pali na korytarzu tez.
Ide na gore u tego cymbala pokoj otwarty swiatlo zapalone a jego kur*a nie ma
Co za debil....?.
jak szyma usypialam to on przyjechal i m mowi do niego ze nie zamknal drzwi a on na to i co i co
To po co w ogole te drzwi sa,najlepiej zdjasc i postawic obok![]()
.. Jestem bardzo ciekawa czy Emilka będzie się bawić bo jak byliśmy ostatnio na plaży to strasznie się go bała
Jak znajdę filmik to pokażę.. szok normalnie

Wiecie jakiego nerwa zlapalam jak przyjechalismy?
Zajerzdzamy atu swiatlo sie pali w kuchni,za klamke otwarte,w pokoju sie pali na korytarzu tez.
Ide na gore u tego cymbala pokoj otwarty swiatlo zapalone a jego kur*a nie ma
Co za debil....?.
jak szyma usypialam to on przyjechal i m mowi do niego ze nie zamknal drzwi a on na to i co i co
To po co w ogole te drzwi sa,najlepiej zdjasc i postawic obok![]()
Juz nie wspomne, ze ani razu nie mial odkurzacza w reku i nawet w tym swoim pokoju nigdy nie posprzatal. Na szczescie juz sie przeprowadzilismy i mieszkamy w koncu sami;-)
co za brudas..,żeby ręczników nie prać i pościeli przecież to po kilku dniach już nie pachie ładnie
..
Dzien doberek :-):-):-)

nie wiem dlaczego ale w sumie nic nie robiac nie mam nic czasu
a ja w szoku jestem. Sam zdejmuje gatki i siada na nocnik nie zawsze mowiac ze mu sie cosik chce. A maz stwierdzil ze nie moze byc inaczej bo to przeciez jego syn!!!! Rozumiecie JEGO nie NASZ

Dumny tatus...
o naszej drugiej rocznicy slubu. Inaczej bedzie patrzyl w puste gary

Witam laski tu Kamcia pisze od MartyF powinkowalysmy do pózna kawke dostalam od niej do łożka z rana hiihi piekna pogoda wiec jedziemy gdzies a potem zaczna sie sesje
Milego dnia