reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe Bron Boze, to nie wina mechanika, on sie starał jak mógł, to M od Wilwii i to bardzo sympatyczny, uczciwy czlowiek i dobry mechanik, po prostu my wiedzielismy ze takie cos moze sie przydarzyc ale liczylismy ze ta uszczelka jeszcze wytrzyma trochę, naprawa zeby było wszystko dobrze jest zbyt droga i to było naprawawione tylko tak zeby dało sie jezdzic i liczylismy ze jeszcze pojezdzimy troszke, no ale auto zaczyna sie sypiac, to tylko punto wiec nie ma sie co dziwic
My zadnych pretensji do mechanika nie mamy, zeby nie było Wilwiu droga, to nie wasza wina, absolutnie :-)

reklama
Ciao!!

Margarittko- Twoja osoba cudowna byla chyba dla mnie najwiekszym zaskoczeniem na naszym zlocie! Boszzz....co za wulkan energii....przycmilas mnie w moich oczach:-D:-D:-D fantastycznie!!! I wogole co za lachon!! I pomyslec,ze masz juz taka duza core! Wygladasz jak jej siostra!:tak: Powaga!!

Pogoda dzis nice....choc toche wieje. Czekam az Alencjusz sie obudzi i lece do dunssa. A na silowni pakuje...ehh...a jak wroci to robimy sobie grilla coby kielbasy z wczoraj wykorzystac. Kupilismy sobie do ogrodka secik- stol duzy i 6 krzesel! I jeszcze parasol. Takze nasz ogordek jest teraz bardzo zachecajacy aby psedzic w nim czas!:-)

Moniadan- cala przyjemnosc po mojej stronie. I tak podziwiam,ze sie dzielnie trzymalas! sama z dwojka dzieci! Szkoda mi tylko Simona,ze musial wracac!

AAA i racja- Tichonek- Cichopek tak szybko sie urwal,ze zdazylam im pomachac jak juz odjezdzali...:-( To samo MartaF!

Pauletta- jak tam??? Zyjesz??? A P zyje???

Dzis robie ciasto marchewkowe Sofika- mam nadzieje,ze wyjdzie! To ulubione ciacho mojego A oprocz sernika- na ktory tez juz mam u niego zamowienie.

Monia,Aga, Wilwia, Frog, Andzulinka i - ska- moze jakis kawos tomorrow????

Madbebe Bron Boze, to nie wina mechanika, on sie starał jak mógł, to M od Wilwii i to bardzo sympatyczny, uczciwy czlowiek i dobry mechanik, po prostu my wiedzielismy ze takie cos moze sie przydarzyc ale liczylismy ze ta uszczelka jeszcze wytrzyma trochę, naprawa zeby było wszystko dobrze jest zbyt droga i to było naprawawione tylko tak zeby dało sie jezdzic i liczylismy ze jeszcze pojezdzimy troszke, no ale auto zaczyna sie sypiac, to tylko punto wiec nie ma sie co dziwic
My zadnych pretensji do mechanika nie mamy, zeby nie było Wilwiu droga, to nie wasza wina, absolutnie :-)
to szacun,moj A.cos poprzekrecal w takim razie,bo stwierdzil ze zamiast uszczelke wymienic,ktos zasilikonowal tylko;ale widac tak zrozumial i nie wiedzial ze to tylko tak na podtrzymanie..Poza tym on mi mowil ze u Sashy naprawialiscie...chyba ze Was z kims pomylil.Z reszta nie wazne.
Skoro droga naprawa to rzeczywiscie nie ma sensu..
A nasza furusiusia juz naprawiona:-)jakze ja sie ciesze!Wszystko poszlo gladko,oby nie zapeszyc:-Di smiga jak nowka sztuka;-):-)

misia :zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam taka duzą core, bo i młodzik nie jestem:baffled::-D ale co tam- przynajmniej mam z nią o czym pobajerzyc;-) mam tylko cichą nadzieję,ze Twój A słowa zadnego na mój "jezyk" nie powiedział:zawstydzona/y: boszzz... jak se teraz poprzypominam ,co ja plotłam to :baffled::zawstydzona/y: no ,ale tak juz mam:happy: a wiesz co "karuzela" = carousel- proste niby nie:sorry::-D

pauletta no dawaj z niusami z nocy , bo my tu na wiesci czekamy:zawstydzona/y::-D:-D

A ja mam ciszę błogą... Niki śpi a G pojechał z miśką na jakies wystepy czy coś...

Jej Moniadan, ja chyba bylem jednym z pierwszych, co to blogoslawili mechanika. Nie wiem jak bardzo chcecie zatrzymac autko, ale jesli o tym myslicie, to za przyslowiowy grosz mozna kupic silnik do fiata. Oczywiscie nie nowy. Mysle, ze jak dobrze poszukacie to powinniscie sie zmiescic w €200 - €300 euro z wprawieniem. :sorry:

A co, mialam napisac "duzy gadzecik" skoro rozmiary ma raczej niepokazne:eek:????
:-D:-D:-D Nie, no oczywiscie kumam, o co chodzi, bo przeciez jestem jedna z "inteligentnych kolezanek Twojej zony" (nie pamietam dokladnie, jak to zostalo ujete):-D:-D I moze mam tylko jednego zeba madrosci (skoro i o tym mowa byla) ale jakos nadrabiam, mam nadzieje:-)
Ja bym sie zebami madrosci nie sugerowal... ja mam komplet i nie pomoglo :crazy::-D

Halo? Anineczka??? - nie ma? niech mi kto posty polaczy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja tak teraz siedze i mysle i w sumie mam zdezo i niedosyt,bo z nikim tak naprawde nie pogadalam:eek::-(choc w sumie tylko ja mialam tak male dziecko,nie liczac lubiczanki i pauletty,ktorych aniolki spaly..Moja spac nie chciala wtedy kiedy by sie zdalo:eek:

Dziewczyny jakimi liniami latacie do PL? Bo ja zawsze tymi Ryanair ale wlasnie zauwazylam, ze mi zlikwidowali polaczenie wiec musze poszukac czegos innego:eek:

reklama
Do góry