kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam:-)wszystkim solenizantom zecze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Oj:-(no to cie dopadlo:-(z tylilekami to zalezy,ja np mialam antybiotyk przy ktorym moglam karmic
i przepisywal mi go gin
Nasz pediatra ma tez specjalizacje lekarza rodzinnego wiec moze ta twoja rowniez
moja leczy tez starsze dzieci
Na scianie w łazience mam tynk mozaikowy z brokatem
najgorsze jest to ze mi tego troche zostalo
Co do pisania pracy to nie zazdroszcze
choc nigdy nie pisalam
Mam zapalenie zatok, zapalenie krtani, zapalenie oskrzeli - ktoś przebije ?
Już mam serie zastrzyków wykupioną - tak się dorobiłam! :/
Tylko nikt mi nie chciał nic powiedzieć o karmieniu piersią, i nie wiem czy karmić czy też nie :/
Oj:-(no to cie dopadlo:-(z tylilekami to zalezy,ja np mialam antybiotyk przy ktorym moglam karmic
i przepisywal mi go gin
Dziękuję :*
Do pediatry dzwoniłam, przedstawiłam jej sytuację telefonicznie to wiecie co mi powiedziała ?
''zapraszam do siebie na wizytę''
Znaczy ... ja mam do pediatry z sobą iść ?!
Bo mały był niecałe 2 tygodnie temu, to po co mam go znowu ciągnąć ?
A jak ze sobą to co mi będzie robić ? kręgosłup oglądać ? będzie sprawdzać jak głowę na brzuchu podnoszę ? zważy mnie ? sprawdzi czy nie mam pleśniawek ?Paranoja ....
Ci lekarze to by nawet z umarłego za wizytę ściągnęli ....
Przysięga Hipokratesa ? - tak tylko na papierze .......![]()
Nasz pediatra ma tez specjalizacje lekarza rodzinnego wiec moze ta twoja rowniez
moja leczy tez starsze dzieci
nie zaglądam bo pisze prace mgr'ską... mam ją oddać za 26 dni już do dzieckanatu![]()
mojemu się odmieniło i śpi już po pół godzinki co 1,5 godz :-) wieczór każdy wygląda tak samo.. mały wstaje o 17;30-18, o 19;30 jest kąpanie, o godz 20 je i odkładam go do łóżeczka i czekam aż zaśnie :-) najpóźniej do godz 20;30 zasypia :-)
a ja Wojtka mam zamiasr jeszcze kąpać w wanience przez dłuższy czas ;-) bardziej mi chodzi o Dominiśke że się będzie kąpać już w brodziku, a Wojtek w swoim czasie też zacznie
kup sobie na hemoroidy czopki i powinien zniknąć... ja miałam i wyleczyłam w 3 dni ;-)
moja Dominika taki rozmiar nosiła w wieku ponad 2 lat :shock:
kopciuszku ale łazieneczka no no noa ściany to macie w tapecie czy w czym?
my część będziemy mieć po prostu malowaną :-)![]()
ja też chciałam iść, ale podobno dość że to drogie to strasznie niszczy włosy :-( tak mocno że jednej z moich koleżanek potem tonami wylatywały włosy
nessi :-( zdrówka!!!
Na scianie w łazience mam tynk mozaikowy z brokatem
najgorsze jest to ze mi tego troche zostalo
Co do pisania pracy to nie zazdroszcze
choc nigdy nie pisalam