reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
oł dżizys nie mogłam się odnaleźć! a tu tak nisko upadłyśmy:D

to ja a szybko: komu mój dom się podobał i śpi chwilowo na kasie?!:D sprzedajemy - kupujemy działkę i się budujemy:D mój m ma 1000pomysłów na minutę, zrobimy dobudówkę i będę mieć dwie salki zatrudnię laski i zwiję ze szkoły:D
dzisiaj na rozmowie u pani dyrektor dostałam ultimatum - albo biorę się do roboty, czyli comeniusy srusy wyjazdy angielskie i wymiany dla bocholandu albo nie przedłużą umowy! w doopę jeża i trza się teraz bawić w te duperele czego akurat nie znoszę:(

to tyle z rewelacji:D sruu do roboty!

Ostatnia edycja:
Hej laseczki wpadam się przywitać i przepraszam że Wa tak zaniedbuję:-(
M nadal w delegacji wiec jest ciężko.Adaśko rośnie i u Nas wszystko oki.
Tylko ze mną nie wiem co jest. I tutaj kieruje się do dziewczyn które biorą Cerazette..
Otóż zaczęłam brać pierwsze opakowanie 21 kwietnia(2 tyg temu) Jak pojawiło się drugie krwawienie po porodzie i minęły już dzisiaj dwa tygodnie a ja nadal plamie.. to normalne? Może to być wpływ tych tabletek? Bo już kurcze nie wiem co jest. pierwszy okres po porodzie trwał około 10 dni ale widać było jego koniec a tu nic tylko leci i leci fakt że teraz troszkę mniej ale nadal jest:(:-:)-(

co do Cerazette to Ci nie pomogę bo fakt biorę, ale ja zaczęłam jak nie miałam okresu (i dalej nie mam) więc dokładnie nie wiem jak to jest z okresem i Cerazette:baffled:
owszem miałam po nich malutkie krwawienie jak zaczęłam brać ale to było chyba dwa razy takie malutkie:tak:

Kacha jak Ci nakopię do d..... to od razu się zachichrasz ;)))

....co do trojaczków ja w sumie jak widzę kogoś nowego z taką rewelacją mało ufna jestem :-D

No ja też jakoś tego nie łykam:tak:

Matko też to przeczytałam, nie zazdroszczę najbliższych 3lat:happy:
U mnie masakra, di ma zielone gluty którymi się dusi, a szym sra i rzyga jednocześnie:no: zabierzcie mnie stąd bo nie wyrabiam:no::no::no: Zasrane życie matki, takie mnie dzisiaj złote myśli nachodza:happy:
Więcej nie będę pisać bo nic optymistycznego dziś nie wymyślę:no:
Myśl złota faktycznie:-) Ale cię jeszcze nie olał więc full serwisa nie było:tak: Bądź dzielna na polu walki:-)

ja to jestem inteligentna zrobiłam sobie ciasteczka owsiane ale nasypałam do nich wszystkiego od otrąb po siemię lniane a od dwóch dni latam do łoter klozeta (wc) co chwilę i się zastanawiam dlaczego a dopiero jak mi się zaplatał w zębach otrąb to sobie przypomniałam, że je dodałam i teraz mam za swoje tak mnie czyszczą ...

:-D:-D:-D:-D
Dziewczynki tym razem ja prosze o zaciśnięcie kciukasów...moja przyjaciółka właśnie rodzi!!! Mała Emma jest w drodze :tak:
Trzymam kciuki za lachony:-)

"ktos" przeniósł go do innego watku... tzn o powrocie do pracy;-)
A czy ja sobie mogę otworzyć wątek o powrocie do Urzędu Bezrobotników?:-D

Hej Kobietki ;-) Uprzejmie donoszę, że żyję, ale jakoś totalny brak weny mam i na dodatek dołus totalus :sorry2:
Dajże spokój z dołus totalusem. Odstresuj się kobitko normalnie:tak: i będzie miodzio:happy:
A ja dzisiaj z Bunią chyba imprę zrobię bo moja best frienda zdała prawko zapierwszym razem:szok::szok::szok: Chyba z szoku nie wyjdę:-)

No ja też jakoś tego nie łykam:tak:

Myśl złota faktycznie:-) Ale cię jeszcze nie olał więc full serwisa nie było:tak: Bądź dzielna na polu walki:-)

:-D:-D:-D:-D

Trzymam kciuki za lachony:-)

A czy ja sobie mogę otworzyć wątek o powrocie do Urzędu Bezrobotników?:-D

Dajże spokój z dołus totalusem. Odstresuj się kobitko normalnie:tak: i będzie miodzio:happy:
A ja dzisiaj z Bunią chyba imprę zrobię bo moja best frienda zdała prawko zapierwszym razem:szok::szok::szok: Chyba z szoku nie wyjdę:-)

No to pogratulowac kolezance....:-)
A ja sie z moimi mecze..ach szkoda gadac:-(

reklama
Wiecie co moja po*******ona rodzinka zrobiła?
Zapakowali wszystkie kartki z okazji chrzcin do jednej koperty A4 i wysłali na mnie.
Dzisiaj im je odeśle. Niech się walą chamy zbolałe.

Do góry