A
AnOoLa88
Gość
ja co przchodze kolo lustra mam wrazenie ze sie trace ;-/ale Ci fajnie
ja mam mniejsze cycki jak przed ciążą...co mnie wcale nie cieszy.
teraz zaczelam chudnac ze pierscionki powoli mi spadaja ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja co przchodze kolo lustra mam wrazenie ze sie trace ;-/ale Ci fajnie
ja mam mniejsze cycki jak przed ciążą...co mnie wcale nie cieszy.
własnie chciałam to napisac ;-)a mnie sie wydaje ze ona za jakis czas wróci pod innym nickiem![]()
ja w 42 wchodzilam w marcu..- taki rozmiar miala moja sukienka .. a teraz zaczyna mi odstawac z kazdej stronyNo to gratki, ja też tak chce! Ja na razie zamiast w 38 wchodzę w 42 z trudnem a w 44 na luzie.. masakra![]()
ania skąd wysówasz takie wnioski![]()
a moje zasnęłomoje dziecko się obudziło.
do później!
weźmy pod uwagę że wielki show (praktycznie identyczny) zrobiła na poprzednim forum
a mój Daniel śpi już drugi raz 1,5 godziny, nie do wiary...
a na dzis mam pewnien temacik..nasze dzieci juz niedlugo skoncza 5 m-cy a niektore juzmaja to za soba..
i mam pytanko do mam doswiadczonych..
jak wprowadzac gluten??
Hmmmmmmmm jeju a co tu sie znow dzieje no ide doczytac cos z Georgina nie tak doczytalam kawalek i az mnie zamurowalo.......
w ogole nie wiem czy wiecie ale w Carrefourze sa Pampersy za 79złto jest Mega Pack +80%
trójek tam jest 150szt.
no i jeszcze Chusteczki Dzidziusia 3 opak. za 10,99wiem ze Kopciuszku Ty chyba kupujesz te z Dzidziusia
![]()
ja mam taki pamiętnik niemowlaka i w nim zapisuje takie rozne dziwactwaKurcze przydałoby się gdzieś zrobić spis cech które wg nas nasze dzieci mają i potem pokazać im to za 20 latCiekawe czy by się zgadzało
![]()
Hehe, to brzmi jak dewiza np Dody, albo innych tego typu "artystów"![]()
mojemu malemu dalam jeszcze dzis pol sloiczka i mu to starczylo...wiec hcyba na razie przy tym poprzestane a dam wiecej jak zacznie sie tego domagac.Moje dziecko wsunęło miseczke (słoiczek) obiadku i szczęścia pełnia :-)
chwalipięta!!! chwalipieta!!! chwalipieta!!!!nie zobaczylam ;p
a ja sie pochwale ;p
zmierzylam sie dzisiaj w tyłku
i mam 4cm mniej niz przed ciazą![]()
tylko nam nie zniknij malenka jak niektore tuja co przchodze kolo lustra mam wrazenie ze sie trace ;-/
teraz zaczelam chudnac ze pierscionki powoli mi spadaja ;/
dziewczyny mozliwe ze tak bedzie ale nie popadajmy w paranoje,bo kazda nowa bedziemy traktowac jak by to byla georgina! a moze ona juz jest z nami jako inna?? hmm.... lepiej juz o tym nie myslec bo oszalejemywłasnie chciałam to napisac ;-)
gdyby nie to ze w sygnaturze byly jej zdjecia w zyciu bym nie wpadla na to zeby sprawdzic kim jest Ktosiowa..Ja sie dziwie tylko jednego,czemu tego wszystkiego nie pokasowala?Wtedy nigdy prawda nie wyszla by na jaw...