reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

No coż wszystkie dzieciaczki w realu 1000 razy piękniejsze :-) Tak jak pisałam nie wiem czy wpadnę, ale napisz godzinę to może sie zmobilizuję i przyjade z moja Hanią wózkiem :)
Niestety nie wiem, ani z której strony sie idzie, ani jak sie trzymać. My nasz ślub organizowaliśmy szybko i nie wiem dlaczego, ale jakoś nie zwracaliśmy na to uwagi i dlatego pewnie jak idziemy do ołtarza to tak pokracznie wyglądamy :)
o 13

reklama
w ogole nie wiem czy wiecie ale w Carrefourze sa Pampersy za 79zł ;) to jest Mega Pack +80% ;) trójek tam jest 150szt.
no i jeszcze Chusteczki Dzidziusia 3 opak. za 10,99 ;) wiem ze Kopciuszku Ty chyba kupujesz te z Dzidziusia ;)

hmmm, Daniel zrobił kolorową kupkę. najpierw poszła twardsza zielonkawa, później brązowa a na koniec rzadsza pomarańczowa :baffled: pierwszy raz się z czymś takim spotkałam.

nam sie czesto tak zdarza

w ogole nie wiem czy wiecie ale w Carrefourze sa Pampersy za 79zł ;) to jest Mega Pack +80% ;) trójek tam jest 150szt.
no i jeszcze Chusteczki Dzidziusia 3 opak. za 10,99 ;) wiem ze Kopciuszku Ty chyba kupujesz te z Dzidziusia ;)

w ktorym Carrefourze ??

Uff...dzieci wykapane...wszystko posprzatane...teraz jeszcze trochę zabawy i o 20 pozbedę się przynajmniej Tomka:-D A o 21 Hani i będzie luzik;-)
A ja k wróci A z pracy to jak się położę na kanapie to do jutra nie wstanę:-D:-D:-D

hehe niezle.....
ale i tak jestem przeciwna i chce by marzena zostala przywrócona i na tajny i do albumu!

Ja tak samo:tak:zawiodla nas ale nie nam ja oceniac:no:

no i Maja wstała kupe zrobila.. fajna żółta ale ze śluzem.. :(
zawsze cos.. :(

Moj robi caly czas kupki ze sluzem:tak:

Tak uzywam Dzidziusia i jak dla mnie sa ok:tak:odpowiednio wilgotne:tak:ja uzywam tych zielonych:tak:

reklama
Do góry