ulenka7883
mamusia Antolka:)))
asia Ciebie tu od rana brakowalo!!! jak dobrze ze jestes!!!
))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a moj spadek wagi się zatrzymał na szczęście i stanął na tym jak było przed ciąza-56kgkurcze a ja jakoś nie chudnesmutno mi, ale z drugiej strony nie robie nic żeby schudnąć..porazka..tez purchawko wchodze w 42 zawsze 36, 38..
rozmiar 36 nosze nadal choć wolałabym 38...no ,ale cóz...pogodziałam się juz ze swoja chudościa 
asia Ciebie tu od rana brakowalo!!! jak dobrze ze jestes!!!))
Akożka co do twojego posta....Tomek został na lodzie i szuka dziewczyny
Miło nam bedzie jak Misiunia przyjmie oświadczyny![]()
PORYCZALAM SIE!!!!!!!!!!!!!Akożka co do twojego posta....Tomek został na lodzie i szuka dziewczyny
Miło nam bedzie jak Misiunia przyjmie oświadczyny![]()

ja też mam pudełeczko pamiątek...pierwsze ciuszki -te najfajniejsze zostawiam ,odcisk stopki i raczki i takie tam...ja mam taki pamiętnik niemowlaka i w nim zapisuje takie rozne dziwactwaschowalam tez do kartonika rzeczy w ktorych maly pierwszy raz byl ubrany
fajnie wyciagnac za jakis czas i powspominac
))
mojemu malemu dalam jeszcze dzis pol sloiczka i mu to starczylo...wiec hcyba na razie przy tym poprzestane a dam wiecej jak zacznie sie tego domagac.
)

ano tak przeciez my swoje sobowtorki jestesmyTaz ty podobna do mnie ,ja do ciebie wiec tak jak bym byla z wami przez ciebie ahhahahaha
Jestem jestem i nie mam zamiaru Was zostawiac ! jeszzce sie dlugo ze mna pomeczycie ahahhaha