R
rouż
Gość
Obowiazkowo kostke rosolowa a czasem nnawet 2( w zaleznosci na czym i ile gotuje rosolku). Czasem vegete, ale wole kostke. I sole i pieprze.a dodajesz wegetę albo kostkę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obowiazkowo kostke rosolowa a czasem nnawet 2( w zaleznosci na czym i ile gotuje rosolku). Czasem vegete, ale wole kostke. I sole i pieprze.a dodajesz wegetę albo kostkę?
ja tez sam drobiowy robię, nie lubię takiego mieszanego. Daję: ćwiartki z kurczaka bez skóry (wersja light), marchew, pietruszkę, pora, opalona cebulę, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz w całości. A podaje razem z pokrojona marchewką. Lubie jak wychodzi słodkawy. Całkowicie inny od tego co gotuje mama czy babcia.Ja robie rosol najczesciej na 2cwiartkach albo na korpusieAle ja nie lubie domieszki wolowiny lub wieprzowiny, chhoc slyszalam ze prawdziwy rosol wlasnie jest z wolowina.
Ja robie rosol najczesciej na 2cwiartkach albo na korpusieAle ja nie lubie domieszki wolowiny lub wieprzowiny, chhoc slyszalam ze prawdziwy rosol wlasnie jest z wolowina.
:-d:-d:-dczy to ten slynny rosol?![]()
a wszystko co chcesz. Ja daję np. : musztardę, ogórka kiszonego, pieczarkę alo ser żłty i paprykę. Dziunka polecala z fetą i papryką - tez bardzo dobre. Możesz usmażyć, udusic albo ugotowac w parowarze.mam pierspisalyscie cos kiedys o roladkach, przypomnijcie mi, co tam dodac doi srodka i co dusic to?
a wszystko co chcesz. Ja daję np. : musztardę, ogórka kiszonego, pieczarkę alo ser żłty i paprykę. Dziunka polecala z fetą i papryką - tez bardzo dobre. Możesz usmażyć, udusic albo ugotowac w parowarze.