reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Emira i Robercik, pozdrowionka serdeczne ode mnie i Emi,
cos nie moge na Was natrafic ostatnio, ale mam nadzieje, ze wszystko u Was ok,
trzymajcie sie cieplo

Dzieki Kochane! :-) My tez Was sciskamy mocno!!! Jak milo ze pytasz :happy2: Tez jak zagladam na BB to o Was czesto mysle. I kiedys juz wspomnialam ze bardzo bym chciala zobaczyc jakies fotki Emilki :tak: Ja ostatnio rzadko sie udzielalam bo przez ponad miesiac pomieszkiwalam u swoich rodzicow w Polsce. Oj, rozpieszczali mi Robeczka :-D (a raczej mnie - faktem ze sie nim zajmowali calymi dniami ;-)).

I jeszcze musze publicznie pochwalic swoje dziecko - moj synek baaaaardzo dzielnie zniosl podroz samochodem (ponad 1500 km w znienawidzonym foteliku ;-)). Pojechalismy pod koniec marca i wrocilismy (dzis :happy2:) i jestem taaaaaka z niego dumna!

reklama
Witam się z rana pewnie jeszcze śpicie jak do późna dyskutowałyście. Ja ostatnio mam w nocy 2 pobudki a była już jedna i nie wiem czy oszukiwać wodą lub herbatką czy podawać mleko, może to kolejny skok rozwojowy i potrzebuje więcej?
Pojawił się problem oddawania kupki z wielkim trudem jabłko ze słoika słabo działa może podac surowe? A może zmniejszyć porcje i dawać pół słoika i dokarmiać mlekiem sama już niewiem. Dzis obudził się o 6 zrobił mega kupę i poszedł spać.

Nie chcę was dziewczyny załamywać...ale przy każdym kolejnym porodzie ból obkurczającej macicy jest większy...ja przy Hani nic nie czułam...a teraz to było straszne!
A była babka z 3 dzieckiem..ona twierdziła że boli ją bardziej niż poród!!!
!
dobrze że ja po tym cc byłam na lekach przeciwbólowych cały czas więc nie czułam tak tego ;-)

Cześć Dziewczynki!
Przepraszam, że tak wyskoczę jak Filip z konopii, ale muszę się pochwalić. Mamy pierwszego ząbka! Wczoraj patrzę biała plamka na dziąsełku, a dzisiaj już łyżeczka stuka:) Jak ten czas leci. Dopiero co się urodziła a tu już pierwszy ząbek.
Daffi witaj ponownie!
Nie komentuję afery z Georginą, bo po co to rozgrzebywać. Zawiodła mnie i tyle!
Lecę nadrabiać, bo jeszcze tyyyle stron zostało.
a075.gif
a075.gif
a075.gif
a075.gif

marzka ja bym sprawdziła w ciągu dnia czy jest w stanie zjeść więcej mleka, jeśli tak to chyba musisz mu po prostu zwiększyć ilość mleka w dzień i pobudki w nocy znów powrócą tylko do jednej :-) a jak nie to może winą są zęby? i wystarczy dać herbatki ;-)

doczytałam i lece na uczelnie ;-)

Qurwa jak Jarek chrapie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toz to jak czolg jedzie !
Podgwizduje co by przestal ale to nic nie daje ! czyba go szturkne co by sie przebudzil z lekka ,ale to bedzie znowu nerw ze ja nie z nim w lozu tylko na necie ! :-D:-D:-D:-D:-D
Mój K również chrapoli , kiedyś mi nie wierzył, więc go nagrałam : ) on dla jajec puścił nagranie teściom i zamiast oni się troszku z Niego pochichotać to wygadywali potem, że ich wszystkich podsłu****e :D (CENZURA W NORMALNYM SŁOWIE AHAHAH) :d

Nie nadrabiam wybaczcie, ostatnie dni spędziłam u matuli, ale trzeba wracać - torbę już spakowałam, jutro szczepienie :/ (aż dygam)- ostatnio nie przechodziliśmy najlepiej, w dodatku Michał już 3 dni robi zielone kupy ale takie ewidentnie zielone :/ mam nadzieję, że to przez moją chorobę a nie, że jemu coś dolega :/ ......jest pogodny, wesoły, więc chyba nie, ale bolą go trochę brzuchy ....... (do diety nic nowego nie wprowadzałam, ciągle na tym samym jestem) ...
Hmm ...... no zobaczymy.
Daffi Welcome : )

Witam się z rana pewnie jeszcze śpicie jak do późna dyskutowałyście. Ja ostatnio mam w nocy 2 pobudki a była już jedna i nie wiem czy oszukiwać wodą lub herbatką czy podawać mleko, może to kolejny skok rozwojowy i potrzebuje więcej?
Pojawił się problem oddawania kupki z wielkim trudem jabłko ze słoika słabo działa może podac surowe? A może zmniejszyć porcje i dawać pół słoika i dokarmiać mlekiem sama już niewiem. Dzis obudził się o 6 zrobił mega kupę i poszedł spać.

zdecydowanie swieze jabluszko lepiej dziala!! ale pamietaj ze trzeba go dosc grubo obierac !! tak nawet jak to moja tesciowa mowi "obsiekac" i scierac na tarce NIEMETALOWEJ!!!! plastikowa albo szklana ...

tez nie wierzysz w teorie spiskowe ??

Początkowo wierzyłam, ale kiedy znalazłam analizę filmiku (wklejałam linka) z wyszczególnieniem, na klatka po klatce ..... to już wiem, że to co niby miało być ruszającym się człowiekiem było w rzeczywistości krzakiem, który wydawał się poruszać : ) a to autor filmiku zmieniał swoje płożenie względem wraku : ) .. zresztą na zdrowy rozum ....... po co Rosjanom byłoby zabijanie Prezydenta ? : ) Każdy zamach ma podłoże finansowe lub ideologiczne ... i jakoś się tego sensu ani w jednym ani w drugim wypadku doszukać się nie mogę. Reasumując - Rosjanie zrobili się bardzo przyjaźni do Polaków tylko i wyłącznie dlatego, że obawiali się właśnie takich posądzeń o spiski i zamachy. Co (jakby nie patrzeć) jest logiczne ..... gdyż każdy się obawia Rosji militarnej ; )
Te teorie spiskowe są idiotyczne równie jak moja przed chwilą wymyślona ;) Można też wymyślić, że za sprawą siedzi Palikot i jego rozlewnia wódki ;) Gdyż tajemniczo znikł z planety ; )

Początkowo wierzyłam, ale kiedy znalazłam analizę filmiku (wklejałam linka) z wyszczególnieniem, na klatka po klatce ..... to już wiem, że to co niby miało być ruszającym się człowiekiem było w rzeczywistości krzakiem, który wydawał się poruszać : ) a to autor filmiku zmieniał swoje płożenie względem wraku : ) .. zresztą na zdrowy rozum ....... po co Rosjanom byłoby zabijanie Prezydenta ? : ) Każdy zamach ma podłoże finansowe lub ideologiczne ... i jakoś się tego sensu ani w jednym ani w drugim wypadku doszukać się nie mogę. Reasumując - Rosjanie zrobili się bardzo przyjaźni do Polaków tylko i wyłącznie dlatego, że obawiali się właśnie takich posądzeń o spiski i zamachy. Co (jakby nie patrzeć) jest logiczne ..... gdyż każdy się obawia Rosji militarnej ; )
Te teorie spiskowe są idiotyczne równie jak moja przed chwilą wymyślona ;) Można też wymyślić, że za sprawą siedzi Palikot i jego rozlewnia wódki ;) Gdyż tajemniczo znikł z planety ; )
zgadzam się całkowicie, a Palikot pewnie ma partyjny zakaz wypowiadania się podczas kampanii;)
Witam się:) moje dziecko dziś od samego rana buczy...

Mea, i jak kaszka wpłynęła na długość snu? U mnie to zupełnie nie działa, jak już to paradoksalnie wręcz odwrotnie...

reklama
ja mysle o zapodaniu dzisiaj wieczorem kleiku ...moze u nas to pomoze na sen..
bo sie wykoncze jak mam co godzine wstawac ;-/

Do góry