reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wy tu o słoneczku i wakacjach w Bułgarii, ach zazdraszczam:-)

Ania wykapana i uspana:-), mężowski jeszcze w robocie, a ja odpoczywam, bo mnie brzuch boli. Aż mi niedobrze:baffled::dry:, odzwyczaił się człowiek przez ciążę i czasem trudno do @ przywyknąć

reklama
Wpadłam z partyzanta-J kąpie dzieci,powiedzieć dobranoc i zdrówka chorowitkom,i wyjścia ząbków ząbkującym i jeszcze wszelkim cierpiącym-ukojenia:)Idę szykować lodziki-słodkich snów:)))

moniadan-wlasnie sobie zrobilam,maz mi podsunal pomysla.Oczywiscie nie wiedzialam ze robie to nieprawidlowo,ale dzieki Tobie juz wiem:tak:;-)Lamie mnie cos,juz czuje...Wzielam czosnek i spadam do lozka.Milego wieczoru i dobrej nocki Wam!
dzieki za wszelkie porady!

Ewelcia..dokladnie tutaj rob prawko..jest latwe..testy sa smieszne i proste no i po polsku mozesz zdawac..a na egzamin z jazd masz 2 lata wiec zdazysz nauczyc sie jezdzic ...

a w PL zdawac jest coraz ciezej... ja zdawalam tam 5 razy ...i nie udalo sie a tu pelen luzik..

madbebe jak mnie gardlo boli to zawsze ciepla herbatka z cytryna i miodem i kanapki z czosnkiem albo cieple mleko z czosnkiem.
Gdybys powiedziala wczesniej, ze jutro kawka u Ciebie, to tez bym przyjechala.

didi mowisz tak, bo nie jechalas jeszcze na pelnym egzaminie, ja mysle, ze tu jest tak samo trudno i robi sie wlasnie jeszcze trudniej. Przy mnie dwoch irlandczykow nie zdalo. Czepiaja sie wszystkiego doslownie. Tylko o tyle latwiej,ze jedziesz wlasnym autem, ktore znasz, a nie jakims innym.A kiedy ty masz egzamin?Nie jakos niebawem?

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór mamuski:-)
Dzisiejszy dzien ogolnie zaliczony do nudnych, caly dzien kisilysmy sie w domu bo na dworze wiatr brrr lepiej zeby Oliva do konca sie wyleczyla.
Padla mi o 21, ogarnelam salon z zabawek i mam czas dla siebie w koncuuuu:tak:
Milusiego wieczoru zyczé:-)

Madbebe, moja mama zawsze plucze woda z woda utleniona. Nawet farmaceuci polecaja i ponoc sposob najbardziej skuteczny:tak:

A ja zapomnialam i nie mialam sie kiedy pochwalic:-) Dzisiaj mamy pierwszy dzien odpieluchowania. Nie powiem... Caly dzien szlo raczej kiepsko:baffled: Nie potrafilam utrafic momentu, zeby ja wysadzic, bo zawsze mnie ubiegla z plama na podlodze:baffled::baffled:. Przerwy miedzy siusianiem byly czasem nawet tylko 20-30 min. A ponoc powinno sie co 1,5-2 godz. wysadzac. No i wysadzalam ja i siedziala dlugo na nocniku ale niestety tylko siedziala:dry:
Ale, ale!!! Na sam koniec dnia, chwilke przed kapiela zawolala najpierw kupe i lapala sie za pupe i stawala rozkrokiem. Domyslilam sie, ze raczej o siusiu chodzi i chociaz niezbyt chciala usiasc i plakala i zaczela siusiac "w locie" to i tak w rezultacie polowa siuskow wyladowala w nocniku:happy::-) No i byly wieeeeeeelkie brawa i nagroda. I mam nadzieje, ze powoli zaczyna lapac, o co chodzi i zanim sie maly urodzi ostatecznie odstawimy pieluchy:tak:
A ja na jutro musze sie przygotowac i zniesc na dol zapas majtek i rajstop:-D

Dobra, uciekam, bo znajomy u nas jest a ja przy forum siedze:baffled:

reklama
wpadlam was poczytac ale tyle produkujecie ze nie daje rady. Odkad worcilam do pracy ciezko jakos sie pozbierac ze wszystkim, Asia troche marudna i z goraczka po szczepionce, ale juz lepiej dzis,
Asienka R- u nas tez ida zabki, Asia gryzie wszystko i wszystkich jak tylko cos ma w raczkach, u nas tez byly krzyki w nocy, nie mogla bidula spac, teraz juz troche lepiej przy nastepnych to tak na pocieszenie, a jesli chodzi o @ to ja po porodzie mam o wiele mniej bolesne z czego sie ogromnie ciesze.:-D:-D:-D:-D
JA dzis w pracy szukalam a z pol godz. faktury ktora nie zostala wydrukowana i mowilam wszystkim ze na pewno ja widzialam, potem mieli ubaw ze mnie:szok:, az sama zaczelam sie zastanawiac czy wsio ok ze mna, chyba zaczne brac cos na pamiec:tak::-D, uciekam prasowac cala sterta czeka, milego wieczoru wszystkim zycze:happy:

Do góry