reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

u nas proba byla blw.... marchew i brokuły ... no i nic nie zjadł super zabawe mial bo brokuły tak super rozwalały sie w raczce :D wszytsko na nim na tacy i na ziemi :D:D:D:D mam zdjecia pozniej pokaze :) marchewke kilka razy pociumkał i tyle ;P chyba jemu nie przemawia taka zabawa wrr

reklama
A jadlas obok niego to samo? Dziewczyny, to jeden z warunkow! Skad dziecko ma wiedziec ze to do jedzenia sluzy a nie do zabawy?

A jadlas obok niego to samo? Dziewczyny, to jeden z warunkow! Skad dziecko ma wiedziec ze to do jedzenia sluzy a nie do zabawy?
tak jadłam ... pyszna marchewke pozniej żałowałam ze wiecej nie zorbilam :p moze za mało głodny byl ;P nie wiem co z nim w weekend znow zobacze bo bałagan ledwo opanowałam :D

a dodam ze jak wyjełam go juz z krzesełka był jeden wielki płacz ;P

:) swietna zabawe mu przerwalas :)

Ja zawsze tak dlugo Asie trzymam az zacznie wolac ze juz koniec - i jedzenia, i zabawy. Czesto jest tak, ze je, potem wali raczka w tace i sie babrze a potem znow cos do buzi wpakuje.

moja pije herbate koperkowa,dzis troche soku z suszonych sliwek, a jablkowego nie chciala pic, plula i odwracala glowe

musze kupic ryz,bo mam tylko brazowy, a on chyba bedzie za twardy dla niej.

poza tym,o ile moje dziecko jakies puree zje to o zupkach nie ma mowy :( nawet to samo w sensie: zupka z selera naciowego -bleee, ale to samo nie rozcienczone czyli konsystencja puree jakos poszla. moze mama cos wymysli, jutro w nocy przylatuje :)

ponawiam pytanie: od kiedy mozna nabial: smietana,mleko, maslo, jogurty w polsce?

a zdawalo mi sie,ze dziewczyny pisaly o mleku czy smietanie w zupkach ze sloiczka? od 4 mies?

reklama
Do góry