asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Catedra Ania też ma czasem takie dni, że tylko mleko i mleko. Deserki jej się znudziły. Zje kilka łyżeczek i nie chce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mysle ze powinnas sie wstrzymac na chwile i znow sprobowac.Musi sie przyzwyczaic do wiekszych kawalkowa moja to wcina aż jej się uszka trzęsą ale powiem wam że te obiadki po 6mc to jej jeszcze nie pasują bo np tam są już takie kawałki jedzonka większe i moja jak to dostaje to zaraz słyszę odruch wymiotny nie wiem czy mam zaczekać czy jak?? na razie bardzo lubi hippa obiadki gerber jest ok a bobovita tylko zupki co za upodobania![]()
Ja mysle ze najlepiej kierowac sie wlasnym rozumem.Nie widze sensu wykluczania z jadlospisu czegos z gory,bo jest alergenemMy poza tym musimy unikać pietruszki, selera i pomidorów jako składników bardzo alergizujących.