reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Coś takiego? [video=youtube;oWBqKliPeA4]http://www.youtube.com/watch?v=oWBqKliPeA4[/video]

U nas ten etap minal kilka dni temu, i dobrze, bo do ludzi na ulicy tez tak plula :-D

:-D:-D:-D u mnie tak samo :-Dona jest boska :-D:-D:-D

mi się plucia ie udaje nakrecic,bo co wezme aparat to ten łobuz przestaje...ale udało się krótkie"aaaa''
zle nakreciłam nie wiem jak sie obraca film :sorry2:
[video=youtube;OjnQo3PCK5E]http://www.youtube.com/watch?v=OjnQo3PCK5E[/video]

reklama
Mariczka dziś pierwszy raz sama prosto usiadła!! A jeszcze rano rehabilitantka mówiła żeby nie wspierać w siadaniu. No jak nie wspierać, jak wspinała się na brzuch taty i nagle bach! Siedzi obok niego na podłodze

Ma stópki lekko przywiedzione do środka. Teraz to już końcówka, bo defekt jest już raczej kosmetyczny. Do tego miała zlecenie na rehabilitowanie asymetrii, ale to raczej nawiedzona pani dr - każdemu dziecku wystawia, Mariczka układa się jak chce czyli na obie strony, nigdy prosto ;)

Mariczka dziś pierwszy raz sama prosto usiadła!! A jeszcze rano rehabilitantka mówiła żeby nie wspierać w siadaniu. No jak nie wspierać, jak wspinała się na brzuch taty i nagle bach! Siedzi obok niego na podłodze

GRATULUJE! Super :) Nie wspieraliscie przeciez- sama to zrobila ! Brawo!

Alan robilby wiecej postepow gdyby nie byl takim leniuszkiem ://
Ale za to pieknie potrafi pokazac raczkami co chce chwycic jak jest u nas na rekach, albo calym cialem gdzie mamy go zaprowadzic, podejsc itd :/
Co do mowy to nic na razie nowego nie mowi, piszczenie mu przeszlo, czesto "kaszle" aby wszyscy go uslyszeli, albo co mamrocze(psioczy pod nosem) jak oglada lub gryzie jakas zabawke :)

Acha, i ostatni robi minki jakby sie wstydzil :) Gdy sie spojrzy na niego jak np lezy w lezaczku, to on tak wdziecznie przekrzywia glowke na bok, ku ramieniu i oczka spuszcza i delikatnie sie usmiecha :) Bosko wyglada wtedy :) Sama slodycz :)

Hehe, słodki Alanek :)

Asia jak jest u mnie na rączkach i ktoś do niej słodko przemawia to też się zawstydza i chowa w moich włosach :)

Jak to jest z tym rozpoznawaniem ludzi? Bo niby od 8 miesiaca, a mloda od miesiaca juz na obcych patrzy podejrzliwie lub placze, do swoich strzela swoj nalepszy usmiech. Myslalam ze moze to przypadek, ale nie. Kiepsko tez reaguje na dawno niewidziane znajome osoby, dopiero po 5 minutach sie oswaja.

reklama
Do góry