reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

No tak już niedlugo zaczną sie ataki chisterii na widok brodatego faceta w okularach i nie byloby dramatu gdyby nasz pediatra nie miał brody długaśnej i okularów jak dna musztardówek ( ale poza tym to świetny lekarz ).

Mój mały też wyciągą rączki w strone przedmiotów którymi jest zainteresowany tym sposobem udało nam się ostatnio przestawić ustawienia pieca CO bo sobie guziczki powciskał - a potem się dziwiłam czemu cieplej wody nie mamy :baffled:

reklama
Mariczka ma to samo, a od niedawna wieczorem tylko mama wchodzi w grę

tak, u nas tez. na dodatek Gaja nie jest w stanie wytrzymac, gdy widzi jak sie oddalam - odchodze, albo ktos ja bierze na rece i niesie i ona mnie wtedy widzi jak zostaję :/ Placze wtedy jak z bólu :/
No tak już niedlugo zaczną sie ataki chisterii na widok brodatego faceta w okularach i nie byloby dramatu gdyby nasz pediatra nie miał brody długaśnej i okularów jak dna musztardówek ( ale poza tym to świetny lekarz ).

mój mąż nosi czarna brode i okulary i jest ok ;-)

Ja już tez jakis czas temu Wam pisalam ze Asia wieczorem tylko mama i mama, ale dwa czy trzy dni temu dala sie uspic mojemu A!!! Za to placze jak jest w jakims pokoju a wszyscy z niego wyjda, najpierw krzyczy a jak nikt nie zareaguje to placz.

U nas postep taki ze dzis przy przewijaniu jak dorwala pampersa to nie wziela go do buzi ale ladnie sie nim bawila, machala itd.ani razu nawet nie oblizala :)

(...) Za to placze jak jest w jakims pokoju a wszyscy z niego wyjda, najpierw krzyczy a jak nikt nie zareaguje to placz.
(...)
U nas tak samo :) Najpier pokszluje, potem pojekuje, pokkrzykuje a na koncu placze, ale takim zalosnym placzem! Jak wczoraj tak zaczal plakac to poprosilam Macia aby sprawdzil czy wszystko dobrze u Alana, to wrocil i powiedzial, tak, on ryczy bo sam zostal, teskni za nami.

U nas te placz z powodu "rozstania", ale jak mowie do niej to jest spokoj, gorzej jak wyjde i nic nie mowie - wtedy ryk.
Postep :/ - zdemuje sobie pieluszke. Sama. Nauczyla sie odczepiac rzepy a sypia w pizamkach. Bluza do gory, spodenki w dol i dalej w najlepsze zabawa pielucha...

Z opowieści mojej mamy wiem , że moja (wtedy) kilkumiesieczna siostra wyciagneła taka niespodzianke z piluchy i wysmarowała sciane piszczac z radoscia :-D

U nas te placz z powodu "rozstania", ale jak mowie do niej to jest spokoj, gorzej jak wyjde i nic nie mowie - wtedy ryk.
Postep :/ - zdemuje sobie pieluszke. Sama. Nauczyla sie odczepiac rzepy a sypia w pizamkach. Bluza do gory, spodenki w dol i dalej w najlepsze zabawa pielucha...

Haha. Dlatego Asia sypia w jednoczęściowych pidżamkach :D

Muszę się przyznać, że jak byłam malucha to ściany nie wysmarowałam...nie, nie...za to ze smakiem zajadałam :O

reklama
Haha. Dlatego Asia sypia w jednoczęściowych pidżamkach :D

Muszę się przyznać, że jak byłam malucha to ściany nie wysmarowałam...nie, nie...za to ze smakiem zajadałam :O

ughhhhhhhhhhhhhhhh uuuuuuuuuu eeeeeeeeeee fuj

:) spi w dwuczesciowych bo mi za szybko wyrasta i to nie ekonomiczne sie zrobilo :) a rampersow jak na lekarstwo w tym kraju.

Do góry