Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to moje gratulacjeMariczka siedzi już na całego, nie chce leżeć w wózeczku. Pozwoliłam jechać dziś na siedzącow końcu sama się trzymała najpierw prosto, potem na skos ale też sama... O tak:
Zobacz załącznik 247771Zobacz załącznik 247772Zobacz załącznik 247773
Do tego mówi mama, a dokładniej mamamamamumumumumama, ale kiedyś będzie z tego prawdziwe mama![]()
jeszcze nie mam filmiku próbowałam dzisiaj nagrać ale mała się speszyłakamcia - wrzuć filmik, ciekawa jestem jaką techniką wstaje :-)
no własnie tak mieliśmy dzisiaj jak się podnosiła , co chciałam ngrać to spojrzała w obiektyw i jak "kłoda";-)super! udało Ci się złapać moment :-) u mnei zawsze aparat stoi w pogotowiu, bo nigdy nei wiadomo, kiedy będzie warto coś uwiecznić
![]()