reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

chyba muszę obniżyć już łóżeczko....dodam że na tym filmiku leży na sofie
[video=youtube;vid9N0lZnvc]http://www.youtube.com/watch?v=vid9N0lZnvc&feature=player_embedded[/video]

Kamcia szok!!!!:szok::-):szok::-D ona bije na głowę wszystkie dzieci ze swoimi wyczynami ,a urodziła się prawie ostatnia :-)

Igor daleeeko w tyle ( a miesiąc starszy) gratulujemy postępów i czekamy na filmiki :-)

tak na mrginesie: Sąsiadka dała Igorkowi samochodzik -pchacz po dziecku dziśmu umyłam i pokazałam a ten w ryyyyk i cycy i cyyycy to dopiero pieszczoch:-D...samochodzik czeka na balkonie...:-D

reklama
KAMCIA super zdolna Vicky :-D

Moja siostra zajmuje się 10 miesieczna dziewczynka , która od tygodnia chodzi bez pomocy .Radzi sobie niesamowicie. Ola mówi , ze mała jest bardzo kontaktowa i dużo rozumie . Ma porównanie z chłopcami i mówi , że różnica jest ogromna w rozwoju...

Kamcia - szok :) Moja 4 dni młodsza i nawet głowy leniuch nie podnosi :)

Ale za to polubiła obroty - szkoda tylko, że głównie na sofie lubi je wykonywać i muszę ją łapać na krawędzi, żeby nie spadła do pudła z zabawkami... Chociaż w sumie może właśnie o to jej chodzi ;)

Kamcia, Twoja corka niezla jest! Super! jaka silna!

Alan ostatnio tez polubil obroty i to nawet na oba boki, ale najlepiej mu wychodza na naszym lozku...Na poddlodze nie bardzo ma ochote. Ale nie ma ochoty narazie sie turlac, za to do siedzenia sie bierze :/ Ostatnio nawet zasypia tylko na siedzacao na rekach naszych :/

Panie i Panowie :-D
Postęp w pełzaniu Igora:-) "idzie"do przodu:-) znowu chodzę dumna jak paw:-D

[video=youtube;vuGKr5UGu5w]http://www.youtube.com/watch?v=vuGKr5UGu5w[/video]

Klaudzia ale masz wygode z hustawką hihi :-) tak szybko zasnął :-) słodziak :-)

reklama
Dziś myślałam, że pękne ze śmiechu. Wczoraj oglądaliśmy filmiki z Waszymi pociechami i mój stwierdził, że Konrad jeszcze nic nie potrafi. Dziś patrze a On siedzi i podaje Konradowi klocki z Garnuszka Fisher Price i mówi do Konrada: "to jest kwadrat i tu się wsadza". Na co Konrad bierze klocka i hyc do buzi. Mąż oczywiście, że nie, nie do buzi, tu się wsadza i tak z 15 min. Po tym czasie słyszę: "Konrad, Ty już masz 6 miesięcy, nie udawaj glupiego..." Hehe...

Do góry