reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Dziś myślałam, że pękne ze śmiechu. Wczoraj oglądaliśmy filmiki z Waszymi pociechami i mój stwierdził, że Konrad jeszcze nic nie potrafi. Dziś patrze a On siedzi i podaje Konradowi klocki z Garnuszka Fisher Price i mówi do Konrada: "to jest kwadrat i tu się wsadza". Na co Konrad bierze klocka i hyc do buzi. Mąż oczywiście, że nie, nie do buzi, tu się wsadza i tak z 15 min. Po tym czasie słyszę: "Konrad, Ty już masz 6 miesięcy, nie udawaj glupiego..." Hehe...
haha.. dobry tekst :-D

reklama
Dziś myślałam, że pękne ze śmiechu. Wczoraj oglądaliśmy filmiki z Waszymi pociechami i mój stwierdził, że Konrad jeszcze nic nie potrafi. Dziś patrze a On siedzi i podaje Konradowi klocki z Garnuszka Fisher Price i mówi do Konrada: "to jest kwadrat i tu się wsadza". Na co Konrad bierze klocka i hyc do buzi. Mąż oczywiście, że nie, nie do buzi, tu się wsadza i tak z 15 min. Po tym czasie słyszę: "Konrad, Ty już masz 6 miesięcy, nie udawaj glupiego..." Hehe...

Niezłe. :-D:-D:-D:-D

Ja czesto mowie do Alanka: powiedz maaamaaa, on nic, smieje sie na glos.
Moj maz mowi: powiedz taaataaa, Alan nic, smieje sie,
a Macius mowi do Alanka: powiedz synek, a Alan az piszczy.
Mysle, ze jego piewrwsze slowa to beda Macio, a nie mama;-)
Ale narazie najlepiej mu wychodzi: Ejjj, tak jakby kogos wolal, zaczepial:tak:

Acha, i nauczyl sie, ze jak powiem do niego: zrob stuk-puk, to klepie raczka wtedy w co sie da :-). A tak to nie klepie:tak:

ale się dzisiaj uśmiałam , po obiadku Kuba siedzi w krzesełku i coś tam po swojemu guga , ja coś do niego zaczynam mówić a on "bla bla bla" no myślałam że padne :)
Hahaha, dobre:-)
Wczesnie zaczyna;-)

Moj czesto cos mamrota pod nosem. Ja uwazam ze psioczy;-)

:-D:-D:-D, dobre, dobre !!!

postep ? o takk :) zwykle po 5 minutach Pawel krzyk ze na brzuchu mu zle ... i musze przewracac .... a od 2 dni nawet z 15-20 dni da rade :))))))

pozatym na podwórku jest lepiej ... wczesniej bałam sie dalej isc zeby nie krzyczał itp ... a teraZ ?:) paweł se spiewa smoka wywala na ziemie :D kreci sie itp ) my dopiero uczymy sie byc na dworze bo zazwyczaj na drzemke wychodzilismy wiec przesypial spacer ... a etraz coraz wiekszy :D wiec ciezko wyczulic spanie :)

Pytanie: Jak wasze dzieci zachowuja sie na spacerze jak nie spia

reklama
moja często też grzeczna i sie rozglada gada...i nie ma z nią problemów , jak marudzi to dam zabawkę i się bawi...
ale czasem nie powiem... bo ma chwile nrerwów.. raz to ją pół spaceru niosłam na rękach a później jak zasnęła to ją ubujałam i skończyłam spacerek..

Do góry