reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Czechow współczuję, ja też wakacje z dwójką będzie szał;-):tak:
Asiax zdrowia dla Was , a co do leków Czechow dobrze gada:tak:
Nadarienne dzieci świetnie wyczuwają kiedy mamy nie ma zwłaszcza te cyckowe.., fajnie że koncert udany :-)
Agniechak ja bym przełożyła – szczepienie nie zając….. i głowa do góry, a teściowa jak teściowa baby nie zmienisz…;-)
Tysiolek powodzenia na chrzcinach:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
no własnie czechow kupiłam jatez z uwagi ze lato nadchodzi (chyba) i wanienke wystawie na ogródek pod parasol i Mała bedzi emogła sie pluskaczyć :-) a i wogole podoba mi ise ze gumowa bo moja Amela tak wariuje w kąpieli ze co chwile nam główka oboja sie o brzegi wanienki a tu niech sie obija do woli :D

Asiowo ja wywołuję tu: foto4u.pl - wgrywam w necie zdjęcia i przysyłają mi pocztą - tak lenistwo
moje nie zna granic:D
PAsibrzuch wystawiaj na allegro jeszcze zarobisz:D

ja myślę że cierpliwość powinni spakować i też na sprzedaż wystawić chętnych nie braknie!

a ja na tej sałacie gotowanym mięsie i sucharach:D schudłam od poniedziałku KILOGRAM nie wierzę mam nadzieję że waga się nie zepsułaD:

E: zgrzeszyliśmy już, wczoraj i dzisiaj była marchewa:D póki co ruda rządzi:D

Eeeee Anulka??? Ja nie wiem kim jesteś:) No żartuję of kors:) Napisz że kobitko jak dajesz radę z dwójeczką bo my z jedynkami nie wyrabiamy:) Co tam u Was i wogóle .Raport musi być choćby krótki:tak:Moja dopiero wczoraj zaliczyła noc.
A że Nadineczka poszła spać ci powiem w tajemnicy że ona daje mięso nie tylko z indora ale dziczyznę nawet podaje na którą sama poluje:-D:-D

no ta i co jeszcze a za królikami to do nory wskakuje:-D

Gołębie też ponoć podaje. :-)

i to takie udomowione wiec Ty tam swojego trzymaj w klatce, bo rosołek byłby mniamuśny:-)

na słoiczku z Hippa z mięskiem było od 5 miecha, a że my mamy już prawie prawie to się skusiłam:zawstydzona/y::tak:

u nas nie pada nie może być:-p

idę robić łobiad bo chłop do pracy na 14 baj baj

Ja ostatnio swoimi włosami zapchałam prysznic - m. wyciągnął ogromny pukiel moich włosów z odpływu - normalnie zostanę łysa:szok:

roxeen czechow jestem z wami ! ja tez łysieje ! wasnie wybieram się do fryzjera ochciachać włosy - może jak beda krótsze to troszke się wzmocnią..maaasakratory jakieś !
aaaa i dostałam wkońcu okres i leci ze mnie jak z wiadra !

Witamy się!
C przespał do 5-tej albo to sinlac mimo, że trochę ulany albo fuks.....

Asiax - kciuki zaciśnięte by osłuchowo u Mikiego było ok!!!

Nadarienne - ah remocik... no ale niedługo i po bałaganie, hałasie i innych atrakcjach przez które musieliście go robić.....

Jak komuś włosków brakuje mogę koty oskubać, albo pozbierać ta masę kłaków co gubią :-D
Taki mały głupi żarcik od rana, wybaczcie....
A na poważnie gdzieś kiedyś o jakiejś miksturze z żółtkiem czytałam... może warto by poszukać....

Tysiolek - pewnie jak masz duży salon i pomocników trza korzystać, u nas było 17osób i bym nie pomieściła....

A wanienka- fajowa!!!
Kaja- Ty babo, śmiej się śmiej :-D:-D:-D

No i ogólnie miłego dnia!!!

Heloł.
Ja się witam z zapałkami w oczach. Już nie wiem, co młodej dolega. Nie liczę, ile razy budziła się w nocy. Wydaje mi się, że ciągle na cycku wisiała. A o 5.10 odsunęła się od cyca, walnęła matkę po pysku i zaczęła gruchać.:cool2: Worki pod oczami mam już do kolan. Z tego zmęczenia zaczęłam dziś rano malować usta korektorem...:happy2:

Pasibrzuch, od czego jest allegro. Swoją drogą, wózek wymiata wszystko.:eek: Czy ta Twoja rodzinka coś wie o rozwoju dziecka czy im się wydaje, że dzieci się już takie czteroletnie rodzą czy jak?:confused:

Asiowo, będzie dobrze. Pamiętaj, że Paulinka będzie wchodzić w okres buntu dwulatka. Dla mnie to był najgorszy okres.

Tysiolek, udanej wizyty u fryzjera i potem fotorelejszyn.

Malwina, przepraszam, że to nie ja. Wysłałam mojego agenta. Ja od zadań specjalnych mam ludzi.;-)

ASIAX, zdrówka dla Ciebie i Mikiego. Mnie też gardło boli, ale się nie ma co dziwić, jak młody chodzi i bakcyle wszędzie roznosi.:dry:

Ja mam chrzest w niedziele...
Robie chrzciny w domu, 17 osób o ile wszyscy beda, choc i tak o 3 osoby mniej, bo mój brat wyjezdza...

chrzest mamy o 17, wiec planuje dac gosciom po kawałku torta jak wrocimy z koscioła, a pozniej odrazu skromna kolacje, jakies sałatki, miesko i zimna płyta. Tak co by dziewczynki mogły w miare szybko połozyc sie spac;-)

Choc i tak jestem zestresowana jak ja to sama wszystko ogarne. Krzesła i stól ma P. z firmy pozyczyc, a zastawę od mamy pozycze, bo mam tylko 12 szt, a mama ma taki sami komplet:tak: Nameczymy sie, ale nie stac nas było na restauracje, a jakaś mała imprezke chciałam Agatce zrobic;-)

Macy... oj, bunt juz naprawde odczuwam, okropnosc!

Siedze i słucham muzyczki irlandziej, jedyna, ktora mnie uspokaja...;-)a Paulinka chyba poszła spac, bo cos cicho w jej pokoju, ide obadac teren;-)

Oczywiscie zdjec nie wywołaja:wściekła/y: Cgolera mnie wezmie, wszystko super, przyszlo potwierdzenie, dzis do odebrania foty, a w auchanie jeszcze nie maja uruchomionego programu do wywołania zdjec przez neta:wściekła/y: No cholera mnie wezmie... to nie mogą dac jakies informacji, ze to jeszcze funkcja zamknieta:wściekła/y:a chciałam miec je jak najszybciej co by sciane sobie "ustroic" kilkoma fotami:zawstydzona/y::-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Moje włosy też są wszędzie, nawet kilka razy znalazłam w Mikiego pieluszce, masakra jakaś, 27 wybieram się do fryzjera to może mi trochę ciachnie ale nie chcę za dużo żeby dały się w gumkę zebrać.
Ja jeszcze nie dostałam @, ale chyba niedługo to nastąpi, jak znam moje szczęście to dostanę akurat na chrzciny, bo tydzień temu coś mi pyknęło w jajniku i to zapewne owulka i jeszcze dostałam takiego trądziku na brodzie, nawet jako nastolatka takiego nie miałam.
A wczoraj zadzwonił do mnie szef z zapytaniem kiedy wracam do pracy, bo on pół działu handlowego ma na macierzyńskim ( jest nas 4 a 2 na macierzyńskim) i już dziewczyny nie wyrabiają, więc powiedziałam że jeszcze nie wiem bo jak dostanę zwolnienie do dopiero 1 lipca, nie był zbytnio zachwycony, ale nic mu na to nie poradzę.

Do góry