reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

a propos wprowadzania nowych smaków...

My 1 czerwca w dniu dziecka idziemy razemz d i igorkiem do mcdonalda.małemu kupię szejka( nie wie jak sie pisze :d:d) , i hamburgera,na poczatek wystarczy,zeby go brzuszek nie rozbolał.oczywiscie zestaw dzieciecy ,ja zjem fryteczki:)hamburgerka mu podziabie widelcem :-)a pozniej do zoo

bedzie cudownie :-) nasz pierszwy w zyciu mc donald's

:-d:-d:-d:-d:-d my bedziemy robic domowe frytki

reklama
A propos wprowadzania nowych smaków...

My 1 czerwca w dniu dziecka idziemy razemz D i Igorkiem do McDOnalda.Małemu kupię szejka( nie wie jak sie pisze :D:D) , i hamburgera,Na poczatek wystarczy,zeby go brzuszek nie rozbolał.Oczywiscie zestaw dzieciecy ,ja zjem fryteczki:)hamburgerka mu podziabie widelcem :-)a pozniej do ZOO

Bedzie cudownie :-) Nasz pierszwy w zyciu Mc Donald's
super pomysł... ajkaś nowość mu się przyda :-D

Hmmm troche jestem w szoku jak czytam ze macie zamiar dac dzieciom frytki:szok: No ale to wasza sprawa i kazdy moze robic jak uwaza nie :-);-)

Hmmm troche jestem w szoku jak czytam ze macie zamiar dac dzieciom frytki:szok: No ale to wasza sprawa i kazdy moze robic jak uwaza nie :-);-)

dziewczyny, wy zartujecie czy tak na serio??????

No właśnie....
Wy powaznie z tymi frytkami, hamburgerami i shake'ami...??? :szok::szok::szok::szok:
Czy to taka mala prowokacja...? :dry:

Słuchajcie, pomóżcie...
W czym innym oprócz kaszki mogę wprowadzić małej gluten...?
Nie chce dawać kaszki ze względu na jej wagę(...) a z tego co wiem to teraz jakoś wypadałoby wprowadzić do diety maluszka, czy może się mylę...
Jak mam wrowadzić gluten te doładowując jej do diety kolejnych kcal...? :confused:

ja daję dupke od chleba do pociumkania. Mymła sobie, trochę wyglami i coś tam tegio glutenu dostanie. Kaszkę to musiałabym mu przez skórę chyba wsmarować

reklama
W czym innym oprócz kaszki mogę wprowadzić małej gluten...?
Nie chce dawać kaszki ze względu na jej wagę(...) a z tego co wiem to teraz jakoś wypadałoby wprowadzić do diety maluszka, czy może się mylę...
Jak mam wrowadzić gluten te doładowując jej do diety kolejnych kcal...? :confused:

w kluskach?
mary, nie unikniesz kcal, bo gluten to zboża, lub mąka ze zbóź, czyli węglowodany, czyli kalorie... wydaje mi się, że manna jest najmniej tucząca... zrób na wodzie gęstą z owocami, albo rzadką na mleku, taką do wypicia...

Do góry