reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

myślałam że jak na twój wiek to będziesz poważniejsza:sorry:

ps to nie była żadna propozycja, nie schlebiaj sobie

Kamcia ta uwaga była niepotrzebna...
A tę kurę to zmieliłaś blenderem , czy jak? Ja boję sie jeszcze podawac ze względu na hormony. Po sopockich lasach z naturalnego miesa to tylko dziki biegaja. Kur ni ma:)

Iza o jaki link Ci chodzi? :)Wybacz , ale ja mam statnio problemy z kojarzeniem- zupełnie jakbym była w ciazy:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia ta uwaga była niepotrzebna...
A tę kurę to zmieliłaś blenderem , czy jak? Ja boję sie jeszcze podawac ze względu na hormony. Po sopockich lasach z naturalnego miesa to tylko dziki biegaja. Kur ni ma:)
martolinkaa napisałam co myślę.. bo wg mnie Iza zachowuje się troszkę dziecinnie..
ale ten temat był zaończony więc już nie drążmy;-)

a kurkę pokroiłam, pierś w takie średniej ielkości kostk a te już skubałam pogryzłam i dałam małej w mniejszych kawałkach

dziewczyny kiedy macie zamiar zaczac podawac dzieciom jogurciki? ja tak poczytalam i pisze, ze od pol roku mozna juz podawac te dla maluszkow wiec dzis zakupilam i bede probowac.....

Home - strawberry and raspberry fromage frais - Petits Filous te kupilam pisze, ze mozna maluszkom tylko te truskawki mnie nie przekonuja, ale dam jej trosze i zobacze co bdzie...maliny juz jadla i bylo ok wiec te malinowe moge dac a znowu we wszystkich kombinacjach sa z truskawkami
A tam jest napisane ze mozna te jogurciki tak małym dzieciaczkom??? :eek::confused:
No ja też kojarzę że jogurty dopiero od roczku...
A co do truskawek to Sonia dostaje je w przecierach tzn jabłko z... m.in truskawkami i nic sie nie dzieje :happy2:

reklama
a to specjalne dla dzieci ?
tak specjalne dla dzieciaczkow....

Dziunka no wlasnie to troche jsak z tym zoltkiem buraczkami itp itd co zrodlo to inne poglady..... np Jaki jogurt dla malucha

mary no tam pisze ''from weaning onwards.....'' a no widzisz a ja sie balam dawac jeszcze truskawe ale skoro do tej pory ze wszystkich produktow zareagowala tylko na zoltko lekka wysypka to chyba sprobuje....

Ostatnia edycja:
Do góry