Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak?Ale ktoras z Was tu pisala ze te jogurty z prawdziwymi nie maja wiele wspolnego![]()

racja u mnie tak samo ... wiec dziwne te jogurty :d albo mleko widzialam w karntonikach juz zrobione takieNo nie pamietam. u nas w kazdym razie w kazdym sklepie stoja na polce a prawdziwe jogurty chyba w lodowce byc powinny? niech sie inne dziewczyny wypowiedza bo nie pamietam.
tutaj tez jest takie mleko w kartonikach zrobione i bardzo to pozyteczne, ja zawsze mam kilka takich kartonikow, jak gdzies wychodze to biore taki karonik i nie musze sie martwic o wode odmierzac mleka w drugi pojemniczek itp, otwierasz kartonik lejesz do butli i juz :-) w domu zawsze robie normalni z proszku ale na wyjscia to dobra alternatywaracja u mnie tak samo ... wiec dziwne te jogurty :d albo mleko widzialam w karntonikach juz zrobione takieheheh lepiej sammej zorbic na mleku z owocami czy cos
ja mam takie pytanie ... bo sama nei wiem :| jak wasze dzieci nie chca juz jesc zupki to jak to pokazuja ?
Pawel np je ... i raczka odpycha ale buzie otwiera ... albo otwira buzie je ale krzywi sie :| ni wiem czy wasze dzieci tez tak maja ?
Martolinka...
W pon jak bede miec chwile wkleje kilka fajnych przepisów które dała mi pediatra. Głównie dla alergików , ale dla niealergicznych dzieci również![]()

Kasiulaja mam takie pytanie ... bo sama nei wiem :| jak wasze dzieci nie chca juz jesc zupki to jak to pokazuja ?
Pawel np je ... i raczka odpycha ale buzie otwiera ... albo otwira buzie je ale krzywi sie :| ni wiem czy wasze dzieci tez tak maja ?