reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

wątek ten zostawiam wam.. bo wg mnie jest bez najmniejszego sensu cokolwiek tam pisać...
jeśli wg ciebie to majstrowanie to może sama się zgłoś na 2 moderatora za klaudzię i będziesz Ty pilnowała porządku po swojemu....

Moderator nie majstruje tylko utrzymuje porządek i robi to co konieczne...

a tak na marginesie , zobacz kilka miesięcy wstecz... i aż dziwne że takie łączenie postów Cię jak dotąd nie zainteresowało....

reklama
wczesniej nigdy nie zwróciłam uwagi na edycje posta przez nie-autora..najwyrazniej nie jestem az tak spostrzegawcza ;-)
a na moderatora pewnie beda wybory, ja nie mam czasu, ale dziekuje za propozycję :-D

hahahahaha, ta rozmowa trochę męcząca się robi
character0178.gif
no ale twoje prywatne forum więc to ty nadajesz tu ton i poziom, nie?

prose pani, prose mnie jus nie upominać
love0030.gif
o nic jus nie spytam, o nic,

martolinka - w tym linku brzuszek Ci opadał i się podnosił, paiętasz to jeszcze?
hihi, ale mnie wspomnienia opadły.. fajnie było wtedy. Ciekawe co u tych dziewczyn, co już tu nie bywają..

skoro już można pisać w temacie
to napiszę że mojej małej naprawdę bardzo smkuje mięso z kurczaka zrobione na parze....:-)

Ostatnia edycja:
reklama
kamcia - czemu poprawilas swoja ostatnią wypowiedz?
mnie sie wydaje ze ja swoje wypowiedzi moge poprawiac ile mi sie chce ... wiec i Kamcia swoje moze usuwac edytowac przeprawiac itp itd ... wiec nei wiem w czym problem toz Twoich nie zmiania ;]
ja tez duzo razy zmienialam swoja wypowiedz i zaden problem nikomu to nie przeszadzało :]

Do góry