reklama
Meryan
Fanka BB :)
Meryan juz sie smieje bo ja mam dokladnie tak sam lezaczek na oku odmiesiaca tylko sie waham bo jest wlasnie do 9kg))

Ja znalazłam taką karuzelkę KARUZELA OCEAN WONDERS FISHER PRICE PILOT PROJEKTOR - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Warszawa
A tapeta w paseczki cudowna!
A tapeta w paseczki cudowna!
Mysza84
Meryan ja mam taką lampkę solną pomarańczową, któa daje takie delikatne ciepłe światło. Myśle że przy dzidziusiu też się sprawdzi.
A już kiedyś wklejałam pewnie, ale do łóżeczka zawieszę pszczółkę i musi Szymonowi wystarczyć. Jak piszesz że z tą karuzelą później jest tyle zabawy to bez sensu.
Moja chrześnica miała taką samą i właśnie do pszczólki zaczęła się na początku uśmiechać. Moja siostra musiała później wszędzie ją wozić ze sobą.
A już kiedyś wklejałam pewnie, ale do łóżeczka zawieszę pszczółkę i musi Szymonowi wystarczyć. Jak piszesz że z tą karuzelą później jest tyle zabawy to bez sensu.
Moja chrześnica miała taką samą i właśnie do pszczólki zaczęła się na początku uśmiechać. Moja siostra musiała później wszędzie ją wozić ze sobą.
Załączniki
Mysza84
Mysza a ta pszczolke sie montuje na sciane czy do lozeczka?
Ją można do łóżeczka przywiżać...na takim sznureczku. Może też swobodnie stać....w sumie to chyba według uznania.
Zapłaciłam za nią ok 35zł :-) gra i macha skrzydełkami i czółkami, mruga oczkami.
Na allegro też takie są.
Szukałam na allegro tej pszczółki i zobaczcie co znalazłam http://www.allegro.pl/item1047414110_rekodzielo_czapka_pszczolka_lub_biedronka.html

Meryan czy kojarzysz może na jaki wiek dziecka będzie bucik w rozmiarze 19.
Widziałam takie cudne jeansowe tenisówki w Zarze ale jak mają przez 2 lata leżeć a później się okazać że dobre będą w zimie to odpuszcza.
Ostatnia edycja:
Wy tak o tych rozmairach ciuszków a właśnie wczoraj mi też to przyszło do głowy... Po co kupować teraz ubranka dla dziecka, które nie wiadomo jak duże się urodzi? Moja koleżanka np. nakupowała wszystkiego na rozmiar 56, a potem się okazało, że jej dziecko wchodziło w to raptem cztery dni. A z kolei u jej kuzynki 56 starczyły aż na miesiąc. Ja po wczorajszych pomiarach jestem prawie pewna, że moje dziecko będzie wieksze niż przeciętnie i raczej w 56 to on się nie zmieści.
Meryan
anbar...dlatego wolę kupić większe, niż mniejsze;-)Mikołaj urodził się z wagą 4200 i 59 cm długi...56...mogłam mu na nos włożyć
Mysza...myślę,żto większa stopka,te najmniejsze to są albo 9,albo 10
ja nie kupowałam bucików....dopóki, doputy Miko nie zaczął śmiało stąpać,wcześniej ortopeda...nam odradził...
Miko jak zaczął tuptać po domu to w takich skarpetkach z abs
Mysza...myślę,żto większa stopka,te najmniejsze to są albo 9,albo 10
ja nie kupowałam bucików....dopóki, doputy Miko nie zaczął śmiało stąpać,wcześniej ortopeda...nam odradził...

reklama
kasiazar
Anbar- a Ty miałs wczoraj wizyte ? Przeoczyłam Twoj wpis czy co ? A Powiedz mi ile dzidzius ma cm ? Bo ja wczoraj przez ten ukichany stres nawet nie zapytałam
Ale za 3 tyg mam kolejne usg to sie dowiem