reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

obiecane fotki prezentu dla Maksia...
M. sobie schlebił ;-)
012.jpg014.jpg

mnie się szalenie podoba:)

no i musimy koniecznie kupić podobny t-shirt Mikołajowi...bo jak zobaczył,to od razu zapytał dlaczego nie ma z napisem "I love mom and dad"i że on chce mieć własnie taki....moje kochane serduszko"

co do lezaczków...to mnie się podoba ten bujaczek, tylko własnie jest od 0-9

Zobacz załącznik 251979

Ostatnia edycja:
reklama
Meryan świetne! Czy to z H&M ?
No musicie koniecznie Mikołajowi takiego poszukać...

No własnie...bujaczków jest wiele pięknych, ale ten jest praktyczny i będzie użykowany dłużej. Cyba zaraz go zamówię.

Szukam też jakiejś fajnej karuzeli... czy macie coś na oku ?

Mysza..tak z HM:tak: 2 packi

co do karuzelek...ja bym jeszcze poczekała...tak do 3 mc....
moja mama jest fizjoterapeutą i pracuje z malutkimi dziećmi,prowadzi warsztaty masażu dzieciaczków itd i ostatnio była na takiej konferencji, gdzie wypowiadał się Paweł Zawitkowski na temat karuzelek, grzechotek dla noworodków....wbrew stereotypom...że dzidzius wodzi za kolorami i lubi pozytywki....jednak jest to niepotrzebny bodziec, który najzwyczajniej dziecko denerwuje....
jak już karuzelka...to ponoc bez pozytywki i w jasnych....neutralnych takich samych kolorach,

Mysza...ja miałam jakąś z BabyOno...ale średnio Miko za nią przepadał...zresztą beznadziejnie grała:sorry2:
pózniej i tak najbardziej lubił leżaczek ocean z FP i matę edukacyjną

Meryan dzięki.
To sobie dam spokój z tą karuzelą...mam już taką pszczółkę pozytywkę ze sznureczkiem. A poza tym z karuzelą to byłoby mi niewygodnie w łóżeczku coś z Szymonem robić.

Meryan śliczne ubranka! Ostatnio byliśmy w H&M i były tylko z napisami z mamusią i M stwierdził, że on kupi ubranka małemu (ogólnie chce kupować dopiero po polowie ciąży) pod warunkiem, że będą z tatą, ale nie było. Muszę go zaciągnąć. Bardzo mi się podoba jak on "fachowym" okiem sprawdza te bodziaki i sprawdza, ja to bym odrazu pół sklepu wykupiła.
A my pewnie dziś dostaniemy prezent ślubny od szefa M.
Fisher Price Huśtawka Owieczka do 11,3kg P0098
już się cieszę :D Nas pewnie by było nie stać, a tak dostaniemy wymarzoną rzecz :D

Takie tapety upatrzyłam do pokoiku Szymona...o ile zdecyduję się żeby robić mu od razu osobny pokoik.
Są piękne i takie grube. Najgorsze że jakbym się zdecydowała na szybki remont to czas oczekiwania do 21dni na te tapety.

Te z chłopcem i gwiazdkami to nie wiem jeszcze w jakiej kombinacji.
Zastanawiałam sie czy też nie pomalować całego pokoju w taki paseczki jak ta tapeta z paseczkami.

Załączniki

• 20100531493.jpg
    20100531493.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 25
  • 20100531491.jpg
    20100531491.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 27
  • 20100531490.jpg
    20100531490.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 23
  • 20100531489.jpg
    20100531489.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 29
A poza tym z karuzelą to byłoby mi niewygodnie w łóżeczku coś z Szymonem robić.

nio...i tez było mi zawsze niewygodnie...musiałam ją odkręcać i przykręcać....

bardziej się zastanawiam...nad taka lapką z projektorem i pozytywką, gdzie mozna regulować dźwięk( widziałam takie, gdzie jest bicie serduszka, jakiś szum..fal...czy delikatna kołysanka)...poza tym przydatna w nocy, jak się wstaje do dziecka i nie zajmuje miejsca, bo mozna ją postawić w rogu łóżeczka,albo z boku na komodzie, projektor...myślę,że przydatny od 3 mc....wyświetla...chmurki, słoneczka....albo misie itd
poszukam w necie ,to wkleję:)

tapety śliczne...zwłaszcza ta w kolorowe paseczki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry