ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Gdy córcia była przeziębiona pediatra zaleciła 3 razy po 3 kropelkiCzy któraś z was daje maluchowi witaminę C jak tak to ile kropelek dziennie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdy córcia była przeziębiona pediatra zaleciła 3 razy po 3 kropelkiCzy któraś z was daje maluchowi witaminę C jak tak to ile kropelek dziennie?
Gdy córcia była przeziębiona pediatra zaleciła 3 razy po 3 kropelkiteraz jej podaję 3 kropelki.
No właśnie Nikiego chyba coś pobiera a mam w domu witaminę C. Myślę że mu nie zaszkodzę jak mu podam samowolnie bez wizyty u pediatry w końcu to tylko witamina co wy na to ?
Ooo to jutro zapytam w aptece :-)EDIT: Tabasia, ja kupiłam tutaj probiotyki, właściwie synbiotyki (pro i pre razem) dla niemowlaków![]()
nazywa sie PROTEXIN RESTORE, to są saszetki i kosztowały niecałe 7euro, z tym, że jedną saszetke zużywałam na 3 dni![]()
to ja tak mam mniej wiecej od miesiąca i to codziennie wykąpany ladny zadowolony i jak mamy jesc to jest krzyk i dopiero jak prawie spi to moge go nakarmicOoo to jutro zapytam w aptece :-)
A juz nie stosujesz? Jak podawalas Olci?
U nas dzis spoko dzionek, ale jaki cyrk byl wieczorem to glowa mala
Ubrany, wypachniony, czysciutki... ja w kuchni przygotowuje mleko, M go trzyma na rekach, a tu nagle taki wrzask, ze chyba caly blok slyszal
Za nic go nie moglismy uspokoicW koncu po 10min. i wyprobowaniu chyba wszystkiego, uspokoil sie na tyle, ze moglam mu podac buletke. Wypil i usnal mi w ramionach. Obstawiam, ze znowu glod plus zmeczenie... Musi wiecej spac po poludniu i od razu po kapieli i wszystkim co jest z nia zwiazane, musi dostac mleczko
To plan na jutro.
dziewczyny powiedzcie mi jak to jest, zakupilam termometr taki na podczerwień ze moze mierzyc temp i na czole i w uchu, i teraz mierze malemu i na czole ma temp 36,4 a w uchu mierzy i ma 37,7 i ktora jest dobra, a maly dzisiaj caly dzien strasznie marudny i nie wiem co mu jest teraz to juz spi, ale moze on ma gorączke ale czolo jak sie dotknie to nie jest rozpalony
a kilka razy mierzylam dzisiaj i zawsze wychodzi taka duza róznica miedzy temp w uchu a taką do czola przykladaną