reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Laytway ja chyba nie potrafie! zreszta mi tak dobrze nie wykanacza mnie nie wiadoo jak wiec poki co nie mam mysli zeby odpoczac od niej :)
pozatym moj maz to nawet przypilnowac jej nie umie.. jak mu zaplacze to zamiast zainteresowac ja czyms to on ją lula a ta sie drze jeszcze glosniej wtedy!
jej wsytarczy pilot balonik pileczka i dziecka nie ma.. ale on zagubiony tez jest.. w koncu omalo co z nami przebywa bo od 9-18 w parcy jest.. i wiem ze mu ciezko tez japoznac.. ona codzien cos nowego chce a ja z nia jestem caly czas to najlepeij wiem....
nie chce go przemeczac tez.

Luuuuzna
nie kazdy idzie na taki uklad wiec boje sie ze baba sie nie zgodzi zreszta dziwna z niej kobieta byla przez cale zycie a znam ja od namlodszych lat,... jej corka nawet brala mnie na spacery....

reklama
Daffi trzymam kciuki żeby się udało.
Lajtway, dziękujemy, dla Was też buziaki! a jak sesja? coś ci jeszcze zostało?

jestem w trakcie gotowania obiadu. naszło mnie na zapiekankę z makaronem, pieczarki już się duszą a ja od tego zapachu robię się coraz bardziej głodna :-D
no i zaliczyłam lekkie jojo... już mi wrócił 1 kg :confused2:

Laytway ja chyba nie potrafie! zreszta mi tak dobrze nie wykanacza mnie nie wiadoo jak wiec poki co nie mam mysli zeby odpoczac od niej :)
pozatym moj maz to nawet przypilnowac jej nie umie.. jak mu zaplacze to zamiast zainteresowac ja czyms to on ją lula a ta sie drze jeszcze glosniej wtedy!
jej wsytarczy pilot balonik pileczka i dziecka nie ma.. ale on zagubiony tez jest.. w koncu omalo co z nami przebywa bo od 9-18 w parcy jest.. i wiem ze mu ciezko tez japoznac.. ona codzien cos nowego chce a ja z nia jestem caly czas to najlepeij wiem....
nie chce go przemeczac tez.

T też tak ma :tak: Nie robił ostatnio małemu mleka przez dłuugi czas i jak go poprosiłam, żeby zrobił, to zrobił, ale tak że najpierw wsypał proszek, zamieszał, a później podgrzał...no zapomniał chłop! I też czasami nie wie, co malemu jest - czy spać czy jeść...ale to my znamy dzieci najlepiej i same wiemy, jak zaradzić problemom najlepiej...chociaż czasami wybucham złością, że nie jestem Bogiem, ale jakoś trzeba zaradzić problemom...

jestem w trakcie gotowania obiadu. naszło mnie na zapiekankę z makaronem, pieczarki już się duszą a ja od tego zapachu robię się coraz bardziej głodna :-D

kobieto ja nic jeszcze nie jadlam i zaraz przykleje sie do monitora jak widze co piszesz!

Bo dostaniesz ' aty' na dupkę! :-D Co to jest 1 kg? Mucha tyle wypierdzi :-D

nie chce go przemeczac tez.QUOTE]

Dafii u mnie to samo, mój J nie bardzo potrafi małą się zająć, już wolę jak moja mama albo siostra się nią zajmuje:tak:ale on ciężko pracuje więc trzeba mu wybaczyć:-pAle czasem mam wrażenie, że on zazdrosny jest o czas poświęcany Julce bo przecież chodze do pracy, sprzątam, gotuje, wychowuje dziecko a on czasem ma takie pomysły np. żebym mu skserowała i poprzecijnała takie dokumenty:eek:no helooo, sam może to sobie zrobić a on mi fochy strzela:szok:
A co do zakupów to pewnie jestem nadopiekuńcza ale mała nawet jeszcze kataru nie miała i bym chciała żeby tak zostało:-)

P.S. w pracy siedze hehe:laugh2:omg ale nudy:shocked2:

Wiesz co..to wcale nie musi byc jojo...wahania takie okolo 1kg moga byc w ciagu dnia:) Jutro moze byc znowu kilo mniej wiec sie nie przejmuj:) no i smacznego!

reklama
Ano są czasem męzowie czy partnerzy którzy potrafią się zajmować dziećmi ale nie wszyscy mają do tego talent a przede wszystkim chęci. Mój mąż pracuje od piątku do soboty po 9-10 godzin i do tego jeszcze twardo się odchudza więc jak wraca je i wsiada na rower stacjonarny i pedałuje na szczęście Michała bardzo to pedałowanie interesuje więc troszkę spokoju jest a jak nieraz zostaje z małym to jak mu marudzi to próbuje go uśpić. Może jak mały podrośnie to szybciej znajdą wspólny język. A póki co mama i babcia są niezastąpione.

Do góry