fikusek1988
Mama Alanka:)
Lubicie koty?, ten jest zabawny Pudełkowiec - Śmieszne, Zwierzęta - Video w INTERIA.PL
hehehe koty to dopiero banie maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lubicie koty?, ten jest zabawny Pudełkowiec - Śmieszne, Zwierzęta - Video w INTERIA.PL
hej laseczki:-)
narobilam sie dzis jak juz dawno sie nie narobilam. posprzatalam cala chate:-)normalnie taki power we mnie wskoczyl ze masakra,myslalam ze sie nie zatrzymam a Łukasz nawet zartowal ze zarzylam jakis dopalacz!
Kurcze ale mam dzis smutny dzien...Łukasz jeszcze wyplaty nie dostal a juz na poczatku mies powinien i troche sie przez to poklocilismy,choc wiem ze to nie jego wina,ale jakos tak musialam sie wyladowac bo bym wybuchla! Teraz mi go troche szkoda.
Od jutra zaczyna inna prace (w tej co teraz nadal pracuje choc do pracy nie chodzi bo poprostu roboty brak) mam nadzieje ze sie spisze i zostanie tam na stale,nie musialabym sie martwic wtedy o kase. Dziewuszki trzymajcie ze mna kciukaski zeby wsio ok bylo:-)
A czy nie wiecie czy np. moge sie starac o jakas pomoc finansowa w OPS-ie? bo kurcze teraz to ja nie bede dostawala zadnych pieniazkow z mojej pracy a z jego to albo jest albo nie ma kasy,jak wiatr zawieje...:-(wczesniej tak nie bylo,tylko od 2 mies tak sie popieprzylo wszystko!![]()
biedna Julka!!! Ucałuj ją ode mnie!!! Dobrze że sobie nic powaznego nie zrobila. Ale co zrobi bez ulubionego lezaczka? hmmm....Dziewczyny co nas dzis strasznego spotkalo!
otoz musimy pozegnac sie z lezaczkiem!
julka lezala w nim a ja gralam w gre i w pewnym momnecie slysze tylko trzask i placz!
musiala usiasc na lezaku a ma manie przechylania sie i lapania za snzureczki jakie wisza i chyba zbyt mocno sie przechylila bo spadla razem z lezaczkiem... normalnie nakryl ja! z tego wsyztskiego nie wiedzialam jak ja pozbierac i uspokoic... guza poki co nie ma byl tylko czerwony slad... teraz poszla spac ale nie moglam jej uspokoic.
wiesz co chyba jutro sie przejde i zobacze co mi tam doradza,masz racje napisanie podania nic nie kosztuje a sprobowac mozna! DziekiKochana daj mi troche poweru bo ja jusze posprzatac bo Alan taka rozpierdowke zrobil ze szokW MOPS-ie mozesz starac sie o rozne zasilki celowe chyba tak sier to nazywa o ile dobrze pamietam....pisze sie podanie np ze na pieluchy.mleko.lozeczko,wozek.... cokolwiek na co ci moze brakowac. Wtedy moga dac cos kasy ale to bodajeze na 2 mies daja i to raczej nie wielkie kwoty 50-100 czasem 200 zalezy od sytuacji ale zawsze lepsze to niz nic bo za napisanie podanie nic sie nie traci a moze akurat dadza.
Trzymam kciuki zeby sie wszystko ulozylo![]()
lubicie koty?, ten jest zabawny pudełkowiec - śmieszne, zwierzęta - video w interia.pl
Dziewczyny co nas dzis strasznego spotkalo!
otoz musimy pozegnac sie z lezaczkiem!
julka lezala w nim a ja gralam w gre i w pewnym momnecie slysze tylko trzask i placz!
musiala usiasc na lezaku a ma manie przechylania sie i lapania za snzureczki jakie wisza i chyba zbyt mocno sie przechylila bo spadla razem z lezaczkiem... normalnie nakryl ja! z tego wsyztskiego nie wiedzialam jak ja pozbierac i uspokoic... guza poki co nie ma byl tylko czerwony slad... teraz poszla spac ale nie moglam jej uspokoic.

biedna Julcia
a moja tez dzis miała wypadek
dawałam jej kaszke w foteliku oczywiscie zjadła 5 łyzek i najedzona
to odpusciłam
a ta chwila moment obrociła sie tyłem staneła na nogach bo ostanio tak staje i "podskoczyła "
i wyladowała na dywanie wystrachała sie niesamowicie i oczywiscie płacz ale jak ja sie zaczeła smiac to i ona w smiech
coraz czesciej beda sie zdarzac takie wypadki o zgrozo![]()