reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Jak się wylogowałam i zalogowałam drugi raz to tylko wyskoczyło
Nie zaakceptowałaś wszystkich zgód koniecznych do prawidłowego świadczenia na Twoją rzecz usługi serwisu oraz usług w ramach serwisu, co jest równoznaczne z rozwiązaniem umowy z ważnych powodów. Możesz cofnąć swoją decyzję w wyznaczonym terminie 30 dni. Zaakceptuj wszystkie zapisy.

No tak ja mam dokladnie to samo a to dlatego ze nie zgodzilam sie na pewne glupie warunki...

reklama
Dziewczyny zmienili troszke NK...i stad pytanie: czy wy zaakceptowalyscie ten regulamin? Ja nie...i dali mi 30dni na zmiane decyzji albo anuluja umowe...dziwota...a ja nie chce wyrazic zgody na przetwarzanie mojego zdjecia czy danych co za bzdura...no chyba ze ja cos zle zrozumialam.

ja zaakceptowalam dla swietego spokoju:)

Moze nie bedzie tak zle. Najgorsze to sie przyzwyczaic do nowej sytuacji a pozniej bedzie juz tylko lepiej.

Dokładnie- ale to kwestia pewnie kilku dni. Choć pewnie cały czas będę myśleć, co tam z małą.

współczuję kochana! ale czasem zazdroszczę Wam tej odskoczni:)

a ja czasem chciałabym komuś na 2 godzinki odsprzedać młodego:) wykapać się bez stresu i posprzątać:) moim zdaniem taka rozłąka jest zdrowa (choć nie łatwa:) ) jak się wraca to ma sie więcej takiej energii:)

No ja się właśnie z tego cieszę- z tek odskoczni- bo to tylko na pół etatu wracam + przerwa na karmienie, więc nie będzie mnie tylko 3,5 h ale to sporo, żeby od małej trochę odpocząć ;-). I powiem wam, że ja od początku chętnie ją zostawiałam po opieką mamy, taty albo mężusia. Bo nie powiem- trochę brakuje takich chwil tylko dla siebie.

U nas mierzą klatkę piersiowa, wzrost, główkę i ważą.

U nas na ogół tylko ważą- a żeby zmierzyć, to sama się muszę upomnieć. Główki i klatki chyba nigdy nie mierzyli- tylko po urodzeniu. Właśnie jestem ciekawa, ile mysia wazy i mierzy- jutro się okaże. Ale ostatnio sama ją mierzyłam i wyszło mi ok. 68 cm. Co do wagi to podejrzewam jakieś 7,5 kg.

reklama
Do góry