reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Ano są czasem męzowie czy partnerzy którzy potrafią się zajmować dziećmi ale nie wszyscy mają do tego talent a przede wszystkim chęci. Mój mąż pracuje od piątku do soboty po 9-10 godzin i do tego jeszcze twardo się odchudza więc jak wraca je i wsiada na rower stacjonarny i pedałuje na szczęście Michała bardzo to pedałowanie interesuje więc troszkę spokoju jest a jak nieraz zostaje z małym to jak mu marudzi to próbuje go uśpić. Może jak mały podrośnie to szybciej znajdą wspólny język. A póki co mama i babcia są niezastąpione.

mój dobrze sobie radzi z młodym, ale wkurza mnie bo na każde marudzenie jest "może daj mu cycas" grr albo "bo ty zawsze może dać mu cyca" grrr choć trochę racji ma:)

reklama
Dziewczyny zmienili troszke NK...i stad pytanie: czy wy zaakceptowalyscie ten regulamin? Ja nie...i dali mi 30dni na zmiane decyzji albo anuluja umowe...dziwota...a ja nie chce wyrazic zgody na przetwarzanie mojego zdjecia czy danych co za bzdura...no chyba ze ja cos zle zrozumialam.

mój dobrze sobie radzi z młodym, ale wkurza mnie bo na każde marudzenie jest "może daj mu cycas" grr albo "bo ty zawsze może dać mu cyca" grrr choć trochę racji ma:)
hahaha moj mowi to samo...

najlepsze ze jak Majka zaczyna marudzic a ja twardo jej nie chce zabrac to on ja na sile chce uspac.. efekt ma odwrotny od zamierzonego :-D

a tak w ogole to ja tak jak Daffi nie umiem zostawic małej nikomu...
wiem ze musze troche odpocząć bo wariuje powoli ale pewnie jak zniknełaby mi Majka sprzed oczu to bym sie denerwowala co z nią.. wiec i tak i tak źle ;P

Dziewczyny zmienili troszke NK...i stad pytanie: czy wy zaakceptowalyscie ten regulamin? Ja nie...i dali mi 30dni na zmiane decyzji albo anuluja umowe...dziwota...a ja nie chce wyrazic zgody na przetwarzanie mojego zdjecia czy danych co za bzdura...no chyba ze ja cos zle zrozumialam.

ja zaakceptowalam nawet nie czytajac regulaminu

Zaraz zajrze na NK i zobacze o co chodzi...

reklama
skopiuj i wklej to ja tez poczytam z ciekaowci bo sie przestraszylam teraz!!!!

Jak się wylogowałam i zalogowałam drugi raz to tylko wyskoczyło
Nie zaakceptowałaś wszystkich zgód koniecznych do prawidłowego świadczenia na Twoją rzecz usługi serwisu oraz usług w ramach serwisu, co jest równoznaczne z rozwiązaniem umowy z ważnych powodów. Możesz cofnąć swoją decyzję w wyznaczonym terminie 30 dni. Zaakceptuj wszystkie zapisy.

Do góry