reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
a jutro... Dzien Tatusia...
kupie roze co by malenka mogla dac swojemu ukochanemu Tatulkowi :happy:
pierwszy jego taki dzien w zyciu... moze za rok machnie juz sama jakas laurke ;-)
spokojnej nocy

Dziewczyny co nas dzis strasznego spotkalo!
otoz musimy pozegnac sie z lezaczkiem!
julka lezala w nim a ja gralam w gre i w pewnym momnecie slysze tylko trzask i placz!
musiala usiasc na lezaku a ma manie przechylania sie i lapania za snzureczki jakie wisza i chyba zbyt mocno sie przechylila bo spadla razem z lezaczkiem... normalnie nakryl ja! z tego wsyztskiego nie wiedzialam jak ja pozbierac i uspokoic... guza poki co nie ma byl tylko czerwony slad... teraz poszla spac ale nie moglam jej uspokoic.
o kurcze.. biedna wystraszona Juleczka. Pewnie szybko zapomni;) Ważne, że nic jej nie jest.

Daffi super, że udało się z mieszkankiem:) Mam nadzieję, że nie zaśpiewa babeczka zbyt dużej kaucji.

biedna Julcia

a moja tez dzis miała wypadek
dawałam jej kaszke w foteliku oczywiscie zjadła 5 łyzek i najedzona
to odpusciłam
a ta chwila moment obrociła sie tyłem staneła na nogach bo ostanio tak staje i "podskoczyła "
i wyladowała na dywanie wystrachała sie niesamowicie i oczywiscie płacz ale jak ja sie zaczeła smiac to i ona w smiech:eek:

coraz czesciej beda sie zdarzac takie wypadki o zgrozo:confused2:
Ah.. u nas niewiele dziś brakowało żeby Martynka z kanapy spadła;/ NON STOP przewroty robi, z plecków na brzuszek. Normalnie, ależ ruchliwe dziecko:) Trzeba mieć oczy dookoła głowy. A wsjo przed nami.

reklama
Dziś Dzień Ojca :)
Tak więc wszystkim Tatusiom życzymy wytrwałości w opiece nad pociechami :) Żeby byli zawsze pomocną ręką dla nas i wzorem dla dziecka :tak:
A naszym tatom - dziękujemy za trud wychowania, za to że teraz fajne z nas babki :-)

Tak więc wszystkim tatom STO LAT :*

Do góry