Dziewczyny fajna pamiątka dla dzidzi
Kocyki z imieniem, kocyk na chrzest - kupuj najtaniej bezpośrednio u producenta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki bekkk?Witam sie czwartkowo
Maćku
u mnie pęchole pękają tylko ze są za małea jak sie trafi odpowiedni to i tak dupa
no jadowita jestem na maxa i dziś doszedł bekkkk
Jaki bekkk?
Acham.... Myslalam, ze inny bek masz na mysli;-)jakiś dziwny humor mnie dopada , bęcząca jestem
Ja tam dopiero startuje 16 , dolina mnie dopadaAcham.... Myslalam, ze inny bek masz na mysli;-)
A ktory to juz masz dc?
Fajne te kocykierba widziałam te kocyki na targach, są śliczne i bardzo mięciutkie.
Nosek do góry!
hmm ja się właśnie nie cieszę tylko denerwuje cały czas, że może faktycznie zamiast bejbika dowiem się o jakiejś chorobie, ale dostałam lekki OPR od Agniesiar i przestałam myśleć tak, ale widzę że ty myslisz podobnie jak ja:-), tylko jak to jest możliwe że nigdy wcześniej problem z tarczycą u mnie się nie objawił?? Muszę poczytać jakie są objawy.
Tośka trzymam &&&&&& żeby jednak @ wredna nie zawitała;-) nadzieję mamy dopóki nie przylezie i nie nakręcam
kilka ciuszków już kupiłam tj.
Zobacz załącznik 258991Zobacz załącznik 258992Zobacz załącznik 258993Zobacz załącznik 258994Zobacz załącznik 258995Zobacz załącznik 258996
a resztę chyba zacznę kupować jak będę znała płećbo ile można białych i ecru ciuszków ;-) na razie chwilowo zaspokoiłam swój głód zakupowy
a oddam się beztroskim zakupom jak poznam mieszkańca brzuszka :-)
Dziewczyny fajna pamiątka dla dzidzi
kobietko nie czytaj!!po co??
będziesz się tylko niepotrzebnie stresować
więcej optymizmu
ah... ślicznościja tam mam pare szt niebieskich (mój ulubiony kolor) i jak będę mieć dziewczynkę to będzie niebieska księżniczka
.............. żeby wogóle już coś się zagneździło...
fajowe
Ja to się zastanawiam czy ta niby @ to nie plamienia owu, bo coś temp mi skoczyła dopieroza parę dni się wyjaśni, bo albo spadnie albo będzie wysoka
![]()
Czyli ten kiepski humor nie moze byc spowodowany ani fasolka ani zblizajaca sie @... Moze na browarka sie wybierz;-)Ja tam dopiero startuje 16 , dolina mnie dopada![]()
p.s otworzyłam sobie soczek tymbarku i pod kapslem napis ,, wszystko jest możliwe "![]()
Ja to się zastanawiam czy ta niby @ to nie plamienia owu, bo coś temp mi skoczyła dopieroza parę dni się wyjaśni, bo albo spadnie albo będzie wysoka
Ja tam dopiero startuje 16 , dolina mnie dopada![]()
Fajne te kocyki![]()
![]()
p.s otworzyłam sobie soczek tymbarku i pod kapslem napis ,, wszystko jest możliwe "![]()