Dziewczyny fajna pamiątka dla dzidzi
Kocyki z imieniem, kocyk na chrzest - kupuj najtaniej bezpośrednio u producenta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jaki bekkk?Witam sie czwartkowo
Maćku
u mnie pęchole pękają tylko ze są za małea jak sie trafi odpowiedni to i tak dupa
no jadowita jestem na maxa i dziś doszedł bekkkk
Jaki bekkk?
Acham.... Myslalam, ze inny bek masz na mysli;-)jakiś dziwny humor mnie dopada , bęcząca jestem
Ja tam dopiero startuje 16 , dolina mnie dopadaAcham.... Myslalam, ze inny bek masz na mysli;-)
A ktory to juz masz dc?
Fajne te kocykierba widziałam te kocyki na targach, są śliczne i bardzo mięciutkie.
Nosek do góry!
hmm ja się właśnie nie cieszę tylko denerwuje cały czas, że może faktycznie zamiast bejbika dowiem się o jakiejś chorobie, ale dostałam lekki OPR od Agniesiar i przestałam myśleć tak, ale widzę że ty myslisz podobnie jak ja:-), tylko jak to jest możliwe że nigdy wcześniej problem z tarczycą u mnie się nie objawił?? Muszę poczytać jakie są objawy.
po co??
będziesz się tylko niepotrzebnie stresować
więcej optymizmu 
Tośka trzymam &&&&&& żeby jednak @ wredna nie zawitała;-) nadzieję mamy dopóki nie przylezie i nie nakręcam
kilka ciuszków już kupiłam tj.
Zobacz załącznik 258991Zobacz załącznik 258992Zobacz załącznik 258993Zobacz załącznik 258994Zobacz załącznik 258995Zobacz załącznik 258996
a resztę chyba zacznę kupować jak będę znała płećbo ile można białych i ecru ciuszków ;-) na razie chwilowo zaspokoiłam swój głód zakupowy
a oddam się beztroskim zakupom jak poznam mieszkańca brzuszka :-)
ja tam mam pare szt niebieskich (mój ulubiony kolor) i jak będę mieć dziewczynkę to będzie niebieska księżniczka
.............. żeby wogóle już coś się zagneździło... 
Dziewczyny fajna pamiątka dla dzidzi

za parę dni się wyjaśni, bo albo spadnie albo będzie wysoka 
kobietko nie czytaj!!po co??
będziesz się tylko niepotrzebnie stresować
więcej optymizmu
ah... ślicznościja tam mam pare szt niebieskich (mój ulubiony kolor) i jak będę mieć dziewczynkę to będzie niebieska księżniczka
.............. żeby wogóle już coś się zagneździło...
fajowe
Ja to się zastanawiam czy ta niby @ to nie plamienia owu, bo coś temp mi skoczyła dopieroza parę dni się wyjaśni, bo albo spadnie albo będzie wysoka
![]()
Czyli ten kiepski humor nie moze byc spowodowany ani fasolka ani zblizajaca sie @... Moze na browarka sie wybierz;-)Ja tam dopiero startuje 16 , dolina mnie dopada![]()
p.s otworzyłam sobie soczek tymbarku i pod kapslem napis ,, wszystko jest możliwe "![]()
Ja to się zastanawiam czy ta niby @ to nie plamienia owu, bo coś temp mi skoczyła dopieroza parę dni się wyjaśni, bo albo spadnie albo będzie wysoka

Ja tam dopiero startuje 16 , dolina mnie dopada![]()
Fajne te kocyki![]()
![]()
p.s otworzyłam sobie soczek tymbarku i pod kapslem napis ,, wszystko jest możliwe "![]()