Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i od rana zdążyłam już "zwiedzić" miasto, zrobić małe bieżące zakupy i nawet już obiad zjadłam przed chwilą... I tak sobie myślę że za 2 godziny to ja już głodna bedę
Męża niestety nie ma, bo dzisiaj cały dzień w pracy siedzi i dopiero wieczorem wróci więc się wynudze niemiłosiernie.
no ale jak mąż wieczorkiem z pracy wróci to wytulę go jak tylko się da... chociaż w sumie my to wczoraj mieliśmy chęć na przytulanie... i nawet co nieco z tego wyszło 

Ale powiem Ci że mój mąż też niekiedy taka głupotę palnie... i często pyta czy oby na pewno wszystko z dzidzią bedzie w porządku, czy jej krzywdy nie zrobimy i takie tam :-)
Fajnie by było gdyby to byla prawda, ale wizytę mam dopiero 5 lipca i w sumie nawet nie wiem czy mi usg zrobi bo miałam teraz w szpitalu robione. No i wtedy to jeszcze maluda na pupci siedziala. Ale miejmy nadal nadzieję że jednak maluchy się nam obrócą
No a co do łóżeczka to mi własnie dzisiaj ze sklepu dzwonili że nasze łóżeczko już na nas czeka :-) My zamówiliśmy jak większość kobietek tutaj z drewexu, typ kuba II teak z szufladą :-) Fajne mają wzory więc może też sie za takimi rozejrzyj.
jejku jak juz goraco jest
wiecej nic juz dzisiaj nie robie oprocz obiadu i objadania sie;-) ale to dopiero wieczorem bo M dzis do 20 w pracy.
kociak slodziutki ciuszki dla Alanka super a ten twoj M to ten remont blyskawicznie robi ty masz tych chlopcow wspanialych!!!
ja sie tego strasznie boje ze mi bobo podmienia w szpitalu
i moj M ma przykaz chodzic krok w krok za wszystkimi w szpitalu ktorzy beda naszym synkiem sie zajmowac! o! 
drugi raz juz nie odpisywalam . dziewczyny pisaly ze trzeba kopiowac jak sie takie dlugasne posty pisze;-) 
Anecia1111- Zastrzyk przeciwzakrzepowy. Codziennie w brzuch sobie daję.

moze znacie cus lepszego i skutecznego?