reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

reklama
Ciamajdka Zgadzam sie z fiuufiuu super melodyjka taka uspakajajaca :-)

A ja idę do łóżka poleniuchować na prawde dzis mi sie nic nie chce :-(
Na dodatek mój T śpi jeszcze po nocce bo pracował od 19 do7 to nie bede go budziła :-( A tesknie :-D i mam ochote go obudzić

No nic zycze milego dzionka wieczorkiem postaram sie wejsc ;-)

Ciamajdko rzeczywiście przyjemne dla ucha...mogłaś siebie też nam nagrać hihihih

Mam do Was pytania:

ile się standardowo czeka po porodzie do przytulanek (6tyg.) ile Wy zamierzacie?

i po drugie czy po poradzie Wasi partnerzy biorą urlop żeby Wam pomóc? Mój bierze 3 tygodnie urlopu:) Ale to też wynika z tego, że taką ma pracę i dużo rzeczy będzie mógłó na bieżąco załatwiać przez telefon...

Ciamajdko fajna melodyjka ja mam cos takiego :)
View My Video

Ehtele moj mąż bierze 2 tygodnie wolnego po porodzie a potem przyjeżdza moja mama a mąż wraca do pracy.
Co do przytulasek to pewnie bedzie to zależalo od tego czy bede nacinana i jak to sie goi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak jestem jeszcze na forum to odpowiem ehtele

Ja słyszałam, ze najlpeiej własnie przeczekac do przytulanek 6tyg zeby wszystko sie zagoiło itp itd.
A co do urlopu partnera to bierze 2 tyg :-)Szef juz jego wie i od razu kiedy zaczynam rodzic daje urlop hehe ;-) Więc się ciesze ze bedzie ze mna w najtrudniejszych pierwszych chwilach kiedy bede sie wszystkiego dopiero uczyła.

A teraz zmykam i buziakuje

ehtele- zalezy jak się będę czuła. Myslę, że nasz organizm sam nam powie kiedy możemy zacząć. Teraz mi się totalnie nie chce i mimo wielkiego wysiłku ze strony Jasia to ja wymiękam i nie czuję się komfortowo- a zmuszać się nie będę.

U nas urlop niepotrzebny :)

Pajko znajome rytmyehtele tak myślałam zeby sie nagrac ale co Was straszyć będę:-D

wstaje.....
z przytulankami to zobacze jak w praniu wyjdzie.. przede wszystkim musze pomyslec nad antykoncepcja

reklama
Wkońcu i ja zawitałam :-) jakoś dziś mam brak sił, co położe się na łóżku to usypiam :eek:

ehtele karuzeli nie kupuje, bo czuje, że babcia nas w to zaopatrzy :-p a co do przytulanek to zależy od kondycji. Niestety ja tak jak Wy nie będę miała tak fajnie, bo mój ciągle w pracy - zero urlopu i będę sama z maleństwem :-(

Ciamajdka widzę jak zwykle napięty grafik - oj kobito kiedy Ty zwolnisz?:-p

starlet gratuluje udanej wizyty :-)

Pajkaa nie przęmęczaj się za bardzo jak dokucza C brzuszek, a mam nadzieje, że babka cyckonosz CI wymieni

kasia2506 gratuluje udanej wizyty i wszystkiego najlepszego :-)

Do góry