witam panie,
ależ pospałyśmy dziś, prawie do 10ej

o 6ej wzięłam O. do siebie i nawet nie chciała jeść

za to potem wyskoczyłam z łóżka jak oparzona i poleciałam po butlę

teraz znowu śpi i przespała mi obiad... w sumie smiadanie było o godzinę później, więc może jeszcze nie jest głodna.
ale zaczęła mi pokasływać i nie wiem znowu czy to prawdziwy kaszel czy udawany?? bo jak pytam, co się dzieje, to uśmiecha się od ucha do ucha

dziś jednak poproszę GP, żeby ja osłuchała przed szczepieniem- bo u nas tylko pytają, czy dziecko ok, nie tak, że pediatra bada przed...
dzięki ionka,
a papki próbowałam a on nie chce wypluwa , na wymioty go zbiera, nie wiem może to normalne na pczątku ?
dziś idę do lekarza ciekawe ile M waży ale wydaje mi się że schudł, a 4 tyg temu ważył 5, 700 jakoś tak czyli nie za dużo
ojjj... a może za gęsta papka?? dałas ze słoika?? ja na początku wszystkie rozrzedzałam... a może M. nie jest jeszcze gotowy na jedzenie?
mam nadzieję, ze będzie ok!!
Do mnie dzwonili dzis z pracy z pytaniem kiedy wracam i zebym wrócila na audyt zewnątrzny w pazdzierniku ....hahaha wyśmialam ich ...nie za ta pensje i stres!! wole posiedziec na urlopie niz w parcy...bo wszytskie urlopy koncza mi sie w grudniu

ale mam zamiar zrobic maly przekret by wrocic w lutym a potem znowu na zolnienie z powodu ciąży

ale to w maju
Dziewczyny jak wy turlacie swoje pociechy?? Jak wałkować takie szkraby...a co z łapkami??:/
A mi nic nie dali do wypełnienia...żadnych paczek nie dostane......wrrrrrrr
mi teoretycznie urlop sie kończy 30 sierpnia, ale nie wracam do pracy

wracam tylko do szkoły na weekendy od września
ja swoją turlam, ale nie do końca

tzn tylko z boczku na boczek
mozesz wejśc na stonę np. Hippa i sie zarejestrować

ja tak zrobiłam, może cos przyślą na polski adres, to wykorzystamy w czasie pobytu tamże

a jak nie to nie
ech teraz ja mam pytanie o prace

: umowa o prace skończyła mi sie z dniem porodu, ale nie wykorzystałam urlopu, co w takim razie z tym urlopem? mam dzwonić do księgowej i pytać, czy może przepadł?
wydaje mi się, że powinnaś dostac kasę za niewykorzystany urlop...
ide chyba obudzić O. na jedzenie! ilez mozna nie jeść??