reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
ja tak samo jak fiołkowa mam luz ze smokami... pierwszy lepszy jaki kupiliśmy (Canpol silikonowy - Kuba fiołkowej na którymś zdj miał taki sam - pomarańczowy z chmurką i słoneczkiem :-D)..od razu młody go zassał. Powiem szczerze że się wzbraniałam przed smoczkami.. no ale wolę to niźli miałby ssać kciuka - moja chrześnica (już prawie 4latka) nie tolerowała smoków, ssie kciuka do dzis czasami i ten kciuczek nie wygląda za dobrze:sorry2:

a jeśli chodzi o butelki, małemu spasowała na szczęście TT i smoki cały czas te same (1) aby młodego nie rozpieszczać że mu samo leci - niech sobie ssie.
Herbatki to pijemy Hippa z kopru ale tą bez cukru - do zaparzania i jest o wiele lepsza, bo ta rozpuszczalna z cukrem to strasznie słodka i nawet mi nie smakuje blee:-)

Asia-moja też używa aventu:tak:
Co do pieluszek z lidla to może się skuszę.W ostatnim czasie zakochałam się w pampersach.Są miękkie i cienkie a na upały nie chce zakładać nic grubszego Dadze na pupcie.Korzystam z promocji ale i tak nie ma co ukrywać..są drogie.Powiedzcie mi czy dada i lidloskie mają "gąsieniczki?".

Te z lidla też mają ściągacze :) na prawdę są fajne, jeszcze muszę zaobserwować jak z chłonnością, bo dopiero dzisiaj zaczęłam używać.

Za to chusteczki Dada rewelacja wg mnie (sensitive miałam) - duże i bardzo mokre. Najbardziej mokre chusteczki jakie kiedykolwiek spotkałam :)

reklama
Do góry