reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam ja tylko na chwilke wpdalam sie przywitac, moje dziecie wlasnie usnelo. Byla ekspresowa kapiel w basenie,ale slonce daje czadu wiec wrocilismy do domu bo niebezpiecznie. Wczoraj Maksia pogryzo jakies cholerstwo ale chyba nie komary bo nigdy po komarach nie mial tak napuchnietych miejsc.:-( Miełego dzionka. AA przeczytalam wczoraj polowe ksiazki Grocholi-napwde polecam to jest to samo co np. Nigdy wiecej.........:-)

reklama
Sunday, najlepszy puder w płynie na pogryzienia owadów:tak:.
Soczki się gotują, Juli zasypia a ja z miseczką wiśnianki do Was piszę:-):tak::-D:-D.
wisnianka1.jpg

sunday czytalam ta ksiazke jeszcze na studiach i tez mi sie bardzo podobala :tak: a film mial chyba tytul "nigdy w zyciu":-p kurcze narobilas mi ochoty zeby cos fajnego poczytac:tak:
shenen mowisz, ze Madzia dopiero zaczyna mowic, to tez pozno jak i moja Julka troche mlodsza, ale poza kilkoma wyrazami to wiekszosc po swojemu mowi i tez mnie troche to martwi:-(no ale mysle, ze nadgoni, najwazniejsze, ze rozumie i stara sie:tak:
marta pytalas o szkolenie, zapisalam sie na Obsluge kadrowo-ksiegowa w malej firmie. A Ty, bo tez mi z glowy wylecialo ?

Stasznie duszno dzis, ale misia ma racje lepsze gorace lato niz sroga zima:-p
U mnie nic nowego, na nic nie mam czasu, ale szczerze mowiac to bedzie mi tego brakowalo po koncu szkolenia i wogole lepiej sie czuje, ze cos robie.

Nie wiecie co u Aluśki?
zmykam papa

Sienio, byłam na kursie kadry i płace z obsługą komputera w zakresie rozszerzonym a potem szkolenie organizacja i prowadzenie małego biznesu:tak:.
Dzwoniłam do Aluśki, żyje, wygrillowała się za wszystkie czasy:tak:, jutro się odezwie:tak::-).

Ja tak troszke nie w temacie ale potrzebuje się dowiedziec czym najlepiej dojechac z chmielewskiego na leszczynskiego.i z dworca pkp na chmielewskiego.Wlasnie dowiedziałam się,że jestem adoptowana i pochodze z lublina i mam zamiar odnaleźć rodziców pomozcie dziewczyny

Hej girls
my dziś cały dzień spędziliśmy poza domem. Przyjechała moja koleżanka z USA, siedzi sobie na wsi u rodzinki i nas zaprosiła. Pogoda znośna, nawet trochę padało więc udało nam się przyjemnie poodpoczywać. A że koleżanka ma małego, pół rocznego synka to przypomniałam sobie co mnie czekać będzie. :-D:-D Muszę Wam się pochwalić, że mój Fifi zachowywał się wzorowo, gadał do dzidzi, kołysał, dawał smonia, woził w wózeczku, aż rosło mi serce z dumy. Trochę przestałam się obawiać tego co będzie się działo od stycznia. :-D

po pierwsze trzeba było krzyczeć ;) ja do plazy mam 15 min spaceru z wózkiem ;)
po drugie
w tej cenie usg dostajesz kompleksowy opis badania, zdjęcia dzidziusia i płytkę z nagraniem do tego dostajesz kod gdzie np mozesz go podać dziadkom wchodzą na stronę luxmedu i po wpisaniu kodu mogą sobie obejrzeć filmik, ściągnąć na komputer :) - przynajmniej tak było rok temu ;)
karlitka
po pierwsze :-D myśmy w sumie tak wpadli i wypadli, cała nasza bytność w Lbn zajęła nam raptem 2h.
po drugie dzięki za info.:-D:-D

fogia Twoi rodzice w Lublinie mieszkają??? a jak to się stało, że Ty do Chełma poszłaś????
ano mieszkają od 2002 roku, wcześniej wszyscy mieszkaliśmy w Chełmie. Rodzice wyprowadzili się gdy tato zmieniał pracę, a ja zostałam i zaczęliśmy mieszkać z moim M wtedy jeszcze z chłopakiem. ;-)

pod dworcem masz przystanek wsiadasz w trolejbus nr 150 i jedziesz pod park saski na al racławickie (po drugiej stronie parku masz Leszczyńskiego)
przechodzisz na drugą stronę na przystanek obok astorii i tam wsiadasz w 32 lub 44
wysiadasz koło politechniki niedaleko w domkach chyba jest ul chmielewskiego :)

nie wiem czy znasz Lublin czy nie ;)

żeby spod politechniki wrócić na Leszczyńskiego wsiadasz w 44 i jedziesz pod park na al. racławickie przechodzisz przez park i jesteś na leszczyńskiego :)

Fogia spoko :) myślę ze jakoś po wakacjach zorganizujemy spotkanie z logopedą w Bugi :) to może się spotkamy :)

ps dzisiaj mi się śniło ze z córkami (w liczbie mnogiej) jestem na wakacjach i podrywał mnie Hugh Michael Jackman :E

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry