madziakowalik
Fanka BB :)
czesc laseczki . niochyba znalazlam
na Castletroy .jedziemy zobaczyc tzn. wczoraj juz go widzialam i jest wszystko nowe w nim takze spokoi Maya by miala swoj pokoik. no nic napisze potem co i jak .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MR.marple ja to moze bym wdepla jutro na kawke co Ty na to?Az wstyd ,ze tak niedaleko mieszkam a jeszcze nie przylazlamdaj znac ,jak Ci pasuje.....moze jak pogoda bedzie ok to sie przyczlapie piechpotka
tylko namiary mi potrzebne
![]()
Sylcia ten wozek wazy zaledwie 15kg a szeroki jest na 76cm wiec miesci sie w nasze dzwi frontowe
najwezszy wozek jaki chyba moze byc
i czytalam opinie na jego temat kobiety wcale nie mialy takich wielkich problemow ze zmieszczeniem sie gdzie kolwiek
nic mi niemow kochana o cisnieniu...ledwo chodze do kibla nawet...dziendobry :-)
madziakowalik napewno wkrotce cos znajdziecie odpowiedniego
co za pogoda dzis........ i cisnienie jakies niebardzo ..... kawke trzeba jakas zrobic....
milego dnia
nic mi niemow kochana o cisnieniu...ledwo chodze do kibla nawet...
Alex nie wiem jak cenowo i ze sprowdzeniem tego wozka,ale ja ci bym radziala jeszcze przjzec sie wozeczkowi baby mini jogger,on wazy 11 kg,szerokosc taka sama jak twoj,ale wozek jest naprawde dobry i renomowany.Co prawda jesli chodzi o sprowadzenie go to mozna go juz kupic np na ebayu ale tylko w kolorze czarnym,ten wozeczek jest tak poreczny i lekki ze jak go zlozysz to niesiesz go na ramieniu.Ja go w styczniu bede zamawiala dla siebie jako kolejny wozek bo potrzebuje jeden wlasnie taki porecznie skladajacy sie bo moj i candy ma adaptery i trzeba je za kazdym razem odpinac,a jak pojade do Pl to nie wyobrazam sobie dziadkow odpinajacych skomplikowane adptery za kazdym razem i siedziska spacerowe jak wchodza na 2 pietro...
Wiem wiem rozpisalam sie ale tak chcialam tylko pomoc.Obejrzyj sobie filmik na youtube.
[video=youtube;qwe-20APvr4]http://www.youtube.com/watch?v=qwe-20APvr4[/video]
.
alex bralabym zielen lub niebieski