aga221122
mama Jurandzika :))
j żyje, żadnych chrzcin nie robiłam, poszliśmy do kościoła, na obiad do knajpy, w domu coś na stół do drina postawiłam i tyle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maranka pieknie!!!super ze z maluszkiem wszystko dobrze i z tego co widze juz za dwa miesiace poznasz plec,jakies przeczucia???
tak więc ja polecam;-) mieliśmy się wybrać teraz na weekend ale chyba @ pokrzyżuje plany
Na 7 lub 10 dni. :-)Zależy od pogody i pieniędzy na ile nam starczy szaleństwa.Justa dla dzieciaków to na pewno frajda niezła, a na długo chcecie jechać? jak upały nachodzą to tak tłumy, że szok
Tanim kosztem wychodzi pole namiotowe i bardziej w tym kierunku myślimy.
Szkraby przyzwyczajone do łona natury, dlatego wiem , że z tym nie było by problemu. Tylko muszę zaopatrzyć się w małą butlę turystyczną.
no i super.j żyje, żadnych chrzcin nie robiłam, poszliśmy do kościoła, na obiad do knajpy, w domu coś na stół do drina postawiłam i tyle.

:-)baaa... kilka słonecznych dni specjalnie dla ciebie zaklepane zostało i czeka.J kurcze wy tu o potowkach ..a u mnie jesienMam nadzieje ze zalapie sie na jakies slonko jak wroce
![]()

Dobrze, że maluchy ci nie chorują.
No to świetnie brzmijusta jeśli nie przeszkadzają wam TŁUMY to możecie jechać śmiało, dzieciakom na pewno się spodoba. można wypożyczyć sprzęt wodny, jakieś rowery, kajaki, łódki. "centrum" Okuninki to głównie bary z jedzeniem, powiem że byłam w szoku, bo spodziewałam się wyższych cen, więc miłe zaskoczenie;-) teraz cały sezon otwarte wesołe miasteczko więc dodatkowa atrakcja w razie kiepskiej pogody. noclegu to chyba każdy rodzaj tam jest;-) pola namiotowe, pokoje u prywatnych osób, pokoje w ośrodkach, domki. no i kilka minut drogi do Włodawy, zaraz od strony Okuninki jest Biedronka to na zakupy można wyskoczyć;-) tylko jedyny minus to tłumy ludzi, ciężko się rozłożyć na plaży, a plaże prawie naokoło jezioratak więc ja polecam;-) mieliśmy się wybrać teraz na weekend ale chyba @ pokrzyżuje plany
![]()
, zwłaszcza, że blisko Stonka.:-) W sumie wszędzie pełno ludzi jak słoneczko ciepłe świeci.
Wszystko waha się w stawce od 30zł \ osobodoba w górę.
Pole namiotowe "pomarańczowe" w Chłapowie obok Władysławowa. Wtedy wynajelibyśmy przyczepę we wszystko wyposażoną. Tylko ta liczba kilometrów mnie przeraża- 560.

Nastepnym razem bierz tlumacza i sie nie zastanawiaj - jakby co, to zawsze jak mu nawrzucasz po egzaminie, to bedzie mial kto uswiadomic znaczenie Twojego monologu

Drugą propozycją jaką rozważamy jest morze .Pole namiotowe "pomarańczowe" w Chłapowie obok Władysławowa. Wtedy wynajelibyśmy przyczepę we wszystko wyposażoną. Tylko ta liczba kilometrów mnie przeraża- 560.
I nie wiem co zrobić.![]()

no ja zdecydowanie wybrałabym morze
30 zeta za osobodobę to sporo jak na taką pipidówkę
moja koleżanka jak tam była to wynajmowali domek (w nocy gówniarzeria wracała dyskoteki i szybę w oknie im wybili
)Dziewczyny ochłodzenie nadają za dwa dni i deszcze. Ciekawe czy się sprawdzi.
![]()