madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Mój synus tez cos marudny pospał sobie dzisiaj dobra godz,a jak teraz chce go wykapac to sobie lula.U nas tez cały dzien leje i jest zimno,az musiała ogien zrobic,bo Bartusiowi było zimno i dziadkowi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurcze, to wspolczuje. Ja na szczescie mam zwykly czajnik.dzień dobry popołudniu. co za koszmar. prądu nie miałam od wczoraj od godziny 11:30 w nocy, a u mnie w domu wszystko na prąd.nawet wody na kawkę czy herbatkę nie dało się zagotować. włączyli dopiero teraz po wielkich akcjach z mojej strony do zakładu energetycznego. okazało się że było gdzieś przebicie i wywalało im cały czas korki. u nas leje i do tego zalewa niektórych już. a was kobitki nie zalało czasem. moja Pola dziś śpiąca nic nie robi tylko śpi, zobaczymy jak będzie w nocy. idę was troszkę poczytać bo naprodukowałyście troszkę tego :-)
kurcze, tez pomyslalam o zabkach..JA JUŻ WARIUJĘ!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAŁY DZIEŃ PRÓBUJĘ UŚPIĆ OLKA I NIIIICCCCC!!!!!!!!!!!! Usypia na 5 min i jęczy. Zaraz zeświruję!!![]()
Mirosia, czasami naszym dzieciom cos odwala i testuja naszą cierpliwość...
a może to skok?który tydzień u Was?
magdusia- współczuję zalania i sąsiadów.
przyszedł M. z pracy, bawi się z O. a ja leniu****ęnormalnie nie wiem, co ze soba zrobić
aaaa muszę poprasować, kurde
![]()
o kurcze, to wspolczuje. Ja na szczescie mam zwykly czajnik.
chyba 22 tydzień u nas..
znaczy sie że co???"lęk separacyjny".