reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ewelka Pati26 zgineła jadąc z męzem do Gdańska po mebelki dla nienarodzonej córeczki. była w 8msc ciązy. jej mąż ponoc tylko ręce połamał:( masakra taka tragedia
[*]

reklama
napisalam do moderatorki i mi podeslala linka do wypadku...masakra...olej rozlany na autobanie a nie dali zadnych znakow ze jest cos na ulicy...straszne....

Hej laski o jakiej pati 26 mówicie??

A tak poza tym to dzis Filip nieźle wyprowadził mnie z równowagi. Masakra jakas . Usypiałam go 2,5 godziny. Raz chciał usnac w łóżeczku, zaraz znowu ze mna w łózku. I tak wkółko. normalnie powstrzymywałam się jak mogłam bo chyba bym sobie albo jemu krzywdę zrobiła jakby mi nerwy puściły. A jak juz zasnął to po 1,5 godz. się obudził z rykiem. podeszłam do niego to chciał wstać , za chwilę znowu leżec. Wyganiał mnie. Jak odeszłam to ryk. No normalnie jakiś ma dziś zly dzien. Ja zreszta też.

cześć dziewczyny!

Straszna tragedia, nie mogę o tym nawet myśleć ,bo aż płakać się chce... co za los:(

reklama
Wiecie co . Ja dalej nie wiem o kogo chodzi.
A dzisiaj idę sie rozerwać wieczorem z przyjaciółkami na piwko(chociaz ja piwa nie piję ):)

Do góry