Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny dzisiaj ZDAŁAM PRAWKO !!!! JUUUUPIII![]()
ps. za drugim razem,ale i tak jestem z siebie dumna![]()
Piszesz za drugim to co powiesz na to, że ja po dwóch oblaniach nie poszłam na egz. już więcej i tak minęło już 5 lat. Teraz zamierzam znów spróbować, ale nie wiem za ile.
I była koleżanka z córką, co równało się kompletnym rozpierniczem w pokoju Hani, ale ważne, że zabawa była 
chciałam przyśpieszyć wsiadanie do samochodu to mam,że zgniotłam jogurt...wytarłam telefon i cały się kleił, nawchodziło go wszędzie,pod baterie,pod karty,w każdą szparkę... miałam mokre chusteczki,ale to niewiele dał
Kaczucha
o telefonie w muszli klozetowej-słyszałam

Mój pierwszy tel. tak załatwiłam
Ale jak wysechł to działał bez zarzutów 
wytarłam telefon i cały się kleił, nawchodziło go wszędzie,pod baterie,pod karty,w każdą szparkę...![]()
Właśnie robię (ze starej) młodą kapustę zasmażaną
i te gołąbki, ale pewnie mi nie wyjdą
Za pierwszym razem jak robiłam to szatkowałam kapustę ręcznie i miałam za grube i długie kawałki więc wystawały z każdej strony
A teraz to chyba w ogóle mam jej za dużo w porównaniu z resztą. No i brakło mi mięsa, ale na szczęście miałam z indyka mielone więc dodałam
Musi se człowiek jakoś radzić ... żeby tego było mało to mam niewiele oleju więc będę musiała je podsmażać na b.wolnym ogniu żeby nie spalić tłuszczu za szybko