reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

he he he - oj ja tam nie wiem na egzaminie z tobą nie byłam :) więc wiesz :p

jak zdasz ten egzam na instruktora to masz zamiar prowadzić coś na własną rękę czy jeździć u kogoś w firmie ?
ciekawe czy jest duże zapotrzebowanie na takich instruktorów ??? w sumie lekko stresująca robota ...bierze się odpowiedzialność za kogoś i trzeba mieć nie lada reflex :)

reklama
jak zdasz ten egzam na instruktora to masz zamiar prowadzić coś na własną rękę czy jeździć u kogoś w firmie ?
ciekawe czy jest duże zapotrzebowanie na takich instruktorów ??? w sumie lekko stresująca robota ...bierze się odpowiedzialność za kogoś i trzeba mieć nie lada reflex :)
raczej u kogos nie mam funduszy aby otworzyc cos swojego...a nawet jesli bym chciala to UP nie dofinansowuje pojazdow....

Witam nową mamuśkę :tak::tak::tak:

Ja dziś pierwszy dzień w sekretariacie, bo kumpela ma urlop i miałam zrobić wykaz wyjść prywatnych dla każdego pracownika, bo szef sobie zażyczył i nie zdążyłam więc rano zapierniczam do roboty i będę kończyła, żeby do 7:30 leżał na biurku :laugh2:

Hania rozrabia jak nie wiem co, a teksty ma że hej ... wczoraj mówi do mojego taty, że ona chce serek jeść żeby jej cycuszki urosły :rofl2::rofl2::rofl2: Ostatnio wróciło jej zainteresowanie anatomią i jak mąż po kąpieli wyszedł w bokserkach to ona popatrzyła i pokazuje na krocze i pyta "tatusiu, a cio Ty tam mas" Staremu szczęka opadła i jak się zaczęliśmy śmiać to Hania nie wiedziała co się dzieje. Ale nauczeni, że szczere odp. są najlepsze mówimy, że tam jest pyrtuś i gadka się skończyła :-D:-D:-D

Wczoraj byliśmy z mężem w kinie na Incepcji z Leo DiCaprio i powiem Wam, że b.fajny filmik, ale lekko przereklamowany.

No i wyżalanki na prv się posypały ode mnie ....

Ejj mnie proszę też od lizusów nie wytykać hehe :-p
A tak poza tym witam nową mamuśkę.
U mnie po staremu. Mężulkowi miesięczny urlop się zakończył i dziś musiał znowu do pracy. Kewinek z humorami różnie raz lepiej raz gorzej, ale jak tylko mu czegoś zabronię to kładzie się na ziemię i niby ryk. Ale mi tam to tita. Za 3 tygodnie idzie do przedszkola a ja muszę powoli mu kupować to co tam jest potrzebne. Ciekawa jestem jak sobie poradzi. W najgorszym przypadku wypiszemy go i znowu będzie siedzenie w domu.
Tak trochę chaotycznie piszę ale piszę to co akurat mi przyjdzie do głowy. Aha a co do carmi nigdy więcej fuj wypiłam może z 5 łyków i reszta wylądowała w zlewozmywaku. Ja tam wolę mocne trunki.

Martilla
Jeszcze ja Ci serdecznie gratuluję i życzę bezwypadkowej jazdy.

ewelka

Idź idź na ten kurs fajna sprawa. U mnie w mieście tak płacą 1000 zł instruktorom.

xTosia-hehehehe-teksty i szczerość maluszków jest powalająca :p dobrze się pośmiać,ale ja będę miała zonka jak mój będzie się interesował "tymi" sprawami-a ja sama,więc na nikogo nie zgonie ;p muszę się wyedukować ;)

ewelka-pomysł z kursem fajny,ale ja też bym się bała brać za kogoś odpowiedzialność.Była głośna sprawa o tym jak kursantka spowodowała wypadek ze skutkiem śmiertelnym i co-instruktor poniósł odpowiedzialność.Słyszałaś o tym?No ale jak lubisz jeździć to może to i dobry pomysł :)

kaczucha
no ale to wina byla instruktora ze nie mial zimowek zalozonych... to wiesz na letnich zima to tak jak na lyzwach prawie...

ano fakt nawet jakieś dotacja z UE nie obejmują autek a szkoda :) życzę ci żebyś się dostała do najlepiej opłacanej szkoły jazdy u ciebie w mieście :))))

raczej u kogos nie mam funduszy aby otworzyc cos swojego...a nawet jesli bym chciala to UP nie dofinansowuje pojazdow....

Witam nową mamuśkę :tak::tak::tak:
Hania rozrabia jak nie wiem co, a teksty ma że hej ... wczoraj mówi do mojego taty, że ona chce serek jeść żeby jej cycuszki urosły :rofl2::rofl2::rofl2: Ostatnio wróciło jej zainteresowanie anatomią i jak mąż po kąpieli wyszedł w bokserkach to ona popatrzyła i pokazuje na krocze i pyta "tatusiu, a cio Ty tam mas" .

ryje bez kitu ryje, a najgorsze jest to że na niektóre pytania wypada zachować powagę i odpowiedzieć mądrze ...ale czasem się nie da

Witam mamuśki
u nas dzisiaj straszna kicha z pogodą, mały mi w nocy kaszle oskrzelowo więc dziś polecę prywatnie oczywiście do pediatry-alergologa bo jak już dodzwoniłam się do przychodni o 7:03 to juz miejsc na dziś nie było - hymmmm rozeszły się w 3 min ???? zaczyna mnie ta przychodnia wkurzać bez kitu nigdy się nie można do lekzry dostać a jak już się dostaniesz to parzą na ciebie wogóle po co z taką pierdołą przychodzisz ;/

głowa mi pęka za oknem mokro nic tylko zaparzyć sobie herbaty i posiedzieć przed tv :)

Witam kobietki! i nową mamusię.
U nas przychodnia w domu, wszyscy chorzy, a mnie dopadło że hej....
Oj to ja do lizusów należę?...:sorry:chyba nieeee...
Tosia
Ach te nasze Hanie. Ja rozmawiam z mężem o czwartkowej wizycie u ginekologa i mówię że potrzebuję 100 zł. A Hania " Tatusiu masz pieniążki?" :laugh2:
Albo jak mówię że mama ma dzidzię w brzuszku, to potrafi podejść do kolegi lub taty którzy mają dosyć duże brzuszki i mówi że tu jest dzidzia. Albo pokazuje na swój brzuszek.
Jak jestem sama z Hanią i chcę wziąść prysznic to zostawiam uchylone drzwi żeby ją słyszeć, to zawsze wchodzi do mnie i namolnie sięga po moje cycuszki żeby ich dotknąć hehe.. i mówi że Hania też ma cycusie.

Jejku jutro już połóweczkę obchodzimy. Dzidzia już bardzo mocno daje znać, tak ze tatuś wieczorami kładzie rączkę i się z nią droczy.

hej
to i ja cos skrobne:-)
choc niemam zbytnio co ale czytam co dzien....
witam nowa mamusie...u nas pogoda super, goraco ze az w domu siedze z Kuba bo nie da sie wytrzymac na dworku..

a ja stalam sie bezrobotna (coprawda na wychowawczym w innej firmie) :-D sklep zamkniety....i siedzimy z kuba w domku

ja jescze powaznych rozmow niemam z synem ale tylllle rozumie ze czasem wiecej nic dorosly...a ja sie zdnenerwuje to drapie po twarzy i szarpie za wlosy...masakra..jedno mi nie zginelo z twarzy a juz mi nastepnma ryske zrobil/....:wściekła/y:

ostatniop [oszlam do sklpeu 5-10-15 moze cos kubie bym kupila..alwe jak zobaczylam jakie sa cudne sukieneczki dla dziewcsynek to zamarlam..jakieeeeee cudne az sie drugiej dzidzi zachcialo...:-D i dlatego powiedzialam ze jak najszybciej sie musimy do siebie przeprowadzic i jak juz bedziemy u siebie mieszkac to w pierwsza noc mozemy dzialac...:-D:-D

reklama
a ja powiem tylko,ze jestem chora i właśnie mnie kierowniczka wysłała z pracy do domu... Nie ma to jak chorować latem !
Idę się położyć, miłego dnia dziewczyny !

Do góry