reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
witojcie laseczki ;-)
martilla-no to zdrówka,bo kto to widział chorować latem;-)
rechot-przesyłam trochę słońca bo u nas go w nadmiarze:-p

a ja dziś idę na shreka w 3D,a co:-p

no to się należałam ;) coś mi nie idzie to leżenie, widocznie nie jest ze mną aż tak źle :D

Kaczucha
na shreku byłam i szczerze polecam, bardzo fajnie im to wyszło

to i ja sie witam.
martilla zdrowka!!!!
Hannah wAM ROWNIEŻ.

a ja z lenistwa nie pisze, podczytuje was ale jakos weny brak. w niedziele mialam wracac do meza ale jakos nie mialam ochoty, on teraz pracuje do 18h a i czasami nawet po robocie jedzie na klime, nie usmiechalomi sie siedziec zupelnie samej z Filem calymi dniami do wieczora. Mały jest straszny łobuz, wnerwia mnie czasami okropnie, bo nic nie slucha a co najgorsze ostatnio zrobil sie taka beksa ze szok!!! non stop ryczy... wymusza rykiem, o *******y ryczy beznadzieje. miągwa z niego!

co do pogody to u mnie od rana pada a maly łobuz darl sie od rana ze chce do basenu:/ wczoraj pol dnia siedzial az nie zsiniał :p mimo ze sie podtapia czasami to i tak do wody sie pakuje jak normalnie jakas ryba. nic sie nieboi, no i napewno marsem jest bo woda w cale ciepla nie jest a on w niej siedzi po pas;/ a niech sie hartuje :p

agacjone ja tez ostatnio widzialam sliczne sukienki, az zal dupe ściskał ... tez bym chciala dziewczynke ale pewnie i tak by nam wyszedl drugi chlopak. z naszym szczesciem hheheh zeby to tak szlo zaplanowac...eh no nic pozostaje adopcja:)
za kilka lat:) bo teraz nie jestem gotowa na drugiego brzdaca.

witam nowa mamusie!
Ewelka ty jeszcze robisz te tipsy?? jak Ci to wychodzi? idzie z brzydkich paznokci zrobic ładne? zgrabne?

ale mam ochote na kebab:) mmm

gdzie mozna kupic tanio stare szafy, antyki? pytanie kieruje do Hannah i Ewelki, bo wroclaw mi bliskii poznan"P

Ostatnia edycja:
ale nuuuuuuda na spacer wyjść nie można
we Włocławku robią latem fajny pchli targ można fajne rzeczy kupić :)
nic nie ma w tv - mały śpi
aaaaaaaaaaaaa teściówka mnie dziś chce nawiedzić - chyba czas lekko z wierzchu wylizać chałupe :) co by nie gadała

rechot
haha wylizac chalupe hahaha to mnie rozsmieszylas....:-D
ilonka kochana wyslij mi swoje szpony jak wygladaja na gg :-p ocenie je :-p ale z kazdych idzie zrobic ladne...mojej mamie juz pol roku robie w styczniu w sumie zaczelam...i wiadomo ze czasem sie zdarzy ze jej jakis odpadnie bo gdzies pierdyknie albo cos zrobi bo to jednak roznie...kazdy ma rozne paznokcie i to tez od plytki zalezy ale z drugiej strony jesli ktos lubi memlac paznokcie w buzi to beda czesciej odpadac...a co do antykow to wiem ze jest cos takiego na Leszczynskiej z Poznaniu...ale co tam maja to nie mam pojecia...A co do Fila to moja robi identycznie...wielki ryk jak cos wymusza jak jej juz,teraz,natychmiast czegos sie nie da to histeria normalnie....

yhy dzieki za info. szukam fajnej szafy na ubrania w starym stylu, moze byc troszke do odnowienia ale nie chcialabym pogryzionej przez korniki.
nie podobaja mi sie meble jakie teraz sa w sklepach cholerka sama okleina pukniesz i mozesz zrobic dziure...a na ikea nie moge patrzec,, ta straszna tekturowa tandeta, meble fajne ale do patrzenia.
niestaty w tych czasamch meble drewniane maja swoja cene aletgo szukam cos co komus zawadza, chce tanio sprzedac.:)

reklama
hejka :)
u nas też pogoda brzydka,ale nie pada-póki co.małego nosi,więc trzeba by wyjść z domu.kawusia wypita,plotki zaliczone ;) miłego

P.S.
a mnie shrek trochę rozczarował-w sumie to już 4 część więc cudów nie ma ;) ale przesłanie jak zwykle dobre :)

Do góry